Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Zo kun jij van je acné afkomen
  Rate this post

  Vrijwel iedereen krijgt in de puberteit te maken met acné. Meestal verdwijnt de acné daarna weer, alleen soms kan de aandoening ineens weer terugkeren. Je merkt het direct: er ontstaan rode, pijnlijke plekken op je huid, soms met een witte kop. Je kunt het proberen te verhullen met make-up, maar hiermee lijkt het alleen maar erger te worden. Wat kun je doen om het weg te krijgen?

  Acné ontstaat doordat je huid te veel talg aanmaakt. Hierdoor gaan je haarzakjes ontsteken en ontstaat de pijnlijke uitslag op je huid. Die puistjes kunnen ook uit zichzelf weer verdwijnen, alleen ze duiken net zo makkelijk weer ergens anders in je gezicht op. Overal waar ze geweest zijn laten ze hun sporen achter. Omdat acné een ontsteking van je huid is, raakt je huid hierdoor beschadigd. Acné en littekens als gevolg van acné zijn allebei goed te behandelen met de juiste methodes. Bij salon Huid en Uiterlijk in Zwolle werkt een team van experts die je hierbij kunnen helpen. Hoe gaan zij te werk?

  Prima te behandelen
  Je kunt acné het beste behandelen met een combinatie van drie methodes. Medik8 fruitzuurpeeling verwijdert dode huidcellen. Fruitzuur werkt bovendien ontstekingsremmend, wat de behandeling bij uitstek geschikt maakt tegen acné. De littekens en beschadigingen die zijn ontstaan als gevolg van acné kun je ook behandelen. Hiervoor biedt Huid en Uiterlijk de microdermabrasiebehandeling aan. Bij deze behandeling komen er micro-kristallen in je huid die ervoor zorgen dat het egaler en steviger wordt.’ Het herstel van je huid kun je vervolgens stimuleren met een Medik8 chemische peeling.

  Na de behandeling
  Het is dus mogelijk acné te bestrijden, je huid te herstellen en zo je zelfvertrouwen terug te winnen. Behandelingen tegen acné zijn pijnloos en vaak erg ontspannend. Na de behandeling krijg je bovendien van ons adviezen om je huid te verzorgen en acné in de toekomst buiten de deur te houden. Dan kun je elke dag zelfverzekerd de deur uit en je gezicht laten zien, zonder dat je het gevoel hebt iets te hoeven verstoppen!

  Wat kun je zelf doen om acné te voorkomen?
  – Hou je gezicht schoon: was je gezicht elke dag
  – Verwissel iedere paar dagen je kussensloop
  – Smeer jezelf op zonnige dagen in met zonnebrand om je huid te beschermen
  – Zorg ervoor dat je voldoende rust neemt: ook stress kan tot puistjes leiden

  De specialist
  Als je last hebt van acné ben jij bij Huid en Uiterlijk aan het juiste adres. In de salon bieden eigenaar Andrea en haar team behandelingen aan voor allerlei huidproblemen, van ontharing tot couperose. Ook voor permanente make-up en tatoeageverwijdering staan ze voor je klaar. Andrea vindt het belangrijk om haar klanten op hun gemak te stellen, daarom laat ze haar behandelingen altijd aansluiten op wat de klant nodig heeft. Benieuwd naar de behandelingen van Huid en Uiterlijk? Neem dan contact op!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply