Rate this post
 • Zo maak je twee mensen blij!
  Rate this post

  Het staat prachtig en supervrouwelijk, maar lang haar kan je ook behoorlijk in de weg zitten. Het eist nu eenmaal de nodige tijd om het goed te verzorgen en gezond te houden. Misschien ben je daar helemaal klaar mee en speel jij met het idee om afscheid te nemen van je lange lokken.

  Meestal wordt je haar bij Haarsalon Drachten gewoon bij elkaar geveegd en weggegooid, maar je kunt er ook iets anders mee doen. Heb je er wel eens bij stilgestaan dat je je haar ook kunt doneren? Jaarlijks verliezen circa 500 jonge kankerpatiëntjes hun haar door chemotherapie en daarnaast krijgen tientallen kids te maken met haaruitval door een haarziekte of medische ingreep. Dit heeft een enorme impact op het zelfvertrouwen van het kind. Een goed haarwerk is vaak duur en wordt meestal maar deels door de verzekering vergoed. Met jouw gedoneerde haar maakt de Stichting Haarwensen kosteloos een prachtig haarwerk voor een kind.
  De spelregels zijn simpel. De lengte van het haar dat je doneert moet minimaal 30 cm zijn. Alle haarkleuren, behalve grijs, zijn welkom. Geverfd, behandeld of geblondeerd haar is niet bruikbaar. Stuur je haar gevlochten, met zowel aan de boven- als aan de onderkant een elastiekje, in een stevige envelop op naar Stichting ­Haarwensen, Postbus 244, 3640 AE Mijdrecht. Zo maak je twee mensen blij: jij geniet met je korte koppie van een nieuwe look en een kind wordt verrast met een haarwerk gemaakt van jouw haar!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply