Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Zo mooi krijg je het zelf niet voor elkaar

  Heb jij er ook genoeg van om iedere morgen met een wenkbrauwpotlood voor de spiegel te staan of je eyeliner bij te werken? Om na een regenbui of een sportsessie in de spiegel te kijken en je oogmake-up op je wangen te zien in plaats van netjes op je ogen?

  Je bent niet de enige die wel eens baalt van die dagelijkse opmaaksessie. Toch wil je niet zonder make-up de deur uit, want je benadrukt graag je sterke punten die jou meer uitstraling geven. Permanente make-up is dan perfect voor jou! Er bestaan helaas nog altijd vooroordelen over permanente make-up. Bijvoorbeeld dat het er onnatuurlijk zou uitzien en dat het niet veilig is. Dit klopt echter niet. Met de technieken die er tegenwoordig zijn, is juist alles mogelijk, mits door een goede specialist op de juiste manier aangebracht. Door deze zee van mogelijkheden is permanente make-up geschikt voor alle leeftijden en elke doelgroep, en door de strenge GGD- en VWA-controle op salon, specialist en pigment volkomen veilig.

  3D-hairstroketechniek
  Als je voor je 1e behandeling gaat, bespreek je eerst je wensen met de PMU-specialist en bepalen jullie samen de vorm en de kleur. Ook wordt de permanente make-up voorgetekend, zodat je een goede indruk krijgt van het resultaat. Pas als je helemaal tevreden bent, wordt de permanente make-up aangebracht. Voor het pigmenteren van de wenkbrauwen wordt de 3D-hairstroketechniek gebruikt. Hierbij worden je eigen wenkbrauwen geperfectioneerd door het plaatsen van flinterdunne ‘haartjes’. In alle gevallen wordt gebruikgemaakt van de beste, natuurlijke pigmenten.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply