Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Zo mooi krijg je het zelf niet voor elkaar…

  Je voelt het wel, niet dat het pijn doet, maar ik wil er niet over liegen. Een jaar lang liep ik eigenlijk al rond met het idee: zal ik het gewoon doen? Nu heb ik het eindelijk gedaan. Na afloop had ik echt zoiets van: had ik het maar eerder gedaan…

  Mocht jij al een tijdje met het idee rondlopen om permanente make-up (PMU) te laten zetten, doe het gewoon! Nadat je het hebt gedaan krijg je spijt. Namelijk spijt dat je het niet eerder hebt gedaan. Het gemak en de perfectie van eyeliner van PMU trok mij heel erg, maar dat het permanent is hield mij eerst erg tegen. Nu is het dus niet permanent omdat het in een oppervlakkige huidlaag wordt gezet en het vervaagt langzaam. Het leuke is dat de vervaging er zelfs nog goed uitziet.

  Nu zie ik het vervagen zelfs als een groot voordeel, omdat je ouder wordt, je image mogelijk verandert en sowieso omdat de mode altijd verandert. Ook kun je het zo laten zetten dat je er veel kanten mee op kunt. Zo heb ik mijn lijntjes als een soort van basis laten opzetten, je ziet dus niet direct dat er een lijntje staat. Dit omdat het tussen de wimperhaartjes is gezet. Daarbij is het ook niet vanaf begin tot eind neergezet, maar van waar de wimperharen beginnen tot waar ze eindigen. Zo kun je er zelf van alles mee doen: dikker maken, doortrekken of met een andere kleur accentueren.

  Je kunt zelf dus een hoop, maar nooit zo goed als een professional en je weet dat het gewoon super lang goed blijft. Zo mooi als het nu zit, dat krijg je zelf nooit voor elkaar. Het voelt goed dat mijn ogen nu zo spreken. Dus overweeg je permanente make-up te laten zetten? Gewoon doen!

  – Manou

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply