Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Zo sla jij die winterdip over!
  Rate this post

  Heb je in de winter grote moeite met opstaan? Voel je je vermoeid en kun je je nergens toe zetten? Zo’n winterdip komt veel voor: het liefst kruipen we met een bord comfort food onder een dekentje.

  Maar juist nu is het belangrijk om je lichaam en geest van nieuwe energie te voorzien. Hoe? Met hotstone massage; daar word je letterlijk door opgeladen.

  Lichaam en geest in balans
  Online vind je talloze tips die je helpen om van je winterdip af te komen, maar wat als de beste tip al eeuwen oud is? Een hotstone massage is namelijk dé manier om even helemaal te ontspannen. Tegelijkertijd heeft de massage een heilzaam effect, waardoor je lichaam en geest weer in balans komen. Allerlei blokkades, spanningen en stress worden opgeheven. Je krijgt dus energie terwijl je heerlijk ligt te genieten van je massage!

  Energie gaat stromen
  Daarnaast geeft een hotstone massage nieuwe energie. Doordat je de kans krijgt om te ontspannen, wordt het zelfherstellend vermogen van het lichaam geactiveerd. Je lijf kan ontgiften en er komen afvalstoffen vrij. Hierdoor verbetert de bloedcirculatie, waardoor energie, zuurstof en voedingsstoffen weer gaan stromen. Alle delen van je lichaam, inclusief je organen, krijgen nieuwe energie.

  Lekker opwarmen
  Een hotstone massage is ideaal in de winter. De basaltstenen die tijdens de massage gebruikt worden, worden eerst verhit in een waterbad tot ongeveer 50°C. Deze vulkanische stenen worden vervolgens op specifieke plaatsen op je lichaam gelegd. Ook dieper gelegen spieren worden door de combinatie van warme stenen en massage behandeld. Voor extra ontspanning wordt gebruik gemaakt van heerlijk geurende etherische oliën. Je zult je winterdip spontaan vergeten!

  Over Massagetherapie Martini
  Massagetherapie Martini is de massagepraktijk van Petra Koetje. Na jaren gewerkt te hebben als masseuse bij een wellnesscenter, opende Petra in 2016 haar eigen praktijk in de stad Groningen. Hier neemt ze de tijd voor haar cliënten, zodat ze zich goed kan afstemmen op ieders persoonlijke hulpvraag. Om haar behandelingen blijvend te verbeteren, werkt ze samen met collega-therapeuten en volgt ze jaarlijks de nodige bij- en nascholing. Petra is onder meer gespecialiseerd in de volgende behandelingen: massagetherapie, hotstone massage, Shiatsu Ryoho, Dorn therapie en Guasha therapie.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply