Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Zo val je niet meer terug in oude gewoontes
  Rate this post

  Ben jij al buiten adem nadat je een volle wasmand de trap hebt opgesjouwd? Heb jij het gevoel dat je de Tour de France hebt gereden, wanneer je dat stukje naar je werk tegen de wind in hebt moeten fietsen? Voelen jouw benen als lood en gaat je hart als een gek tekeer als je een klein sprintje hebt moeten trekken om nog net die bus te kunnen halen? Dan is het de hoogste tijd om iets aan je conditie te doen!

  De positieve kant van groepsdruk
  Misschien ben jij niet gezegend met een motiverende vriendin om je te vergezellen naar de sportschool, en ontbreekt het je aan de motivatie om alleen aan de slag te gaan. Of misschien vind je het niet prettig om tussen alle krachtpatsers aan je cardio te werken. Dan is trainen in groepsverband een uitkomst. Trainen met een groep is niet alleen gezellig en een goede manier om nieuwe mensen te leren kennen, het werkt ook enorm motiverend. Wanneer je zelfstandig aan de slag gaat met een bepaalde training, kan het zijn dat je op den duur je interesse of motivatie verliest. In zo’n geval kan een groep mensen om je heen wonderen doen: er is dan altijd iemand in de buurt die je aan je doelen kan herinneren. Of je nu superstrak in je nieuwe bikini naar het strand wilt, of gewoon wat fitter wilt worden: in een groep ben je minder snel geneigd om weer terug te vallen in je oude gewoontes. En wees eerlijk, dat steuntje in de rug kun je echt wel gebruiken.

  Groepslessen op ieder niveau

  Supergym Rijswijk biedt verschillende groepslessen voor vrouwen én mannen van alle leeftijden. Je kunt instromen op je eigen niveau, dus er zit altijd wat voor jou tussen.

  Supershape: De combinatie van cardio- en krachttraining zorgt ervoor dat je calorieën verbrandt én werkt aan je conditie. Tijdens het trainen word je gestimuleerd door fijne, opzwepende muziek. Zo gaat de les in een mum van tijd voorbij.

  Superspinning: Gooi alle remmen los! Aangemoedigd door je instructeur én de muziek, word je aangespoord om in hoog tempo calorieën te verbranden en bouw je bijna even snel conditie op.

  Superpump: Ken jij de barbell al? Tijdens superpump train je met deze lange staaf, waar losse gewichten aan vastgemaakt kunnen worden. Je doet verschillende fitness-oefeningen op muziek en versterkt zo je spieren. Je verliest calorieën en krijgt er spiermassa voor terug.

  Supercross: Bereid je op een afwisselende manier voor op alle inspanningen die je in het dagelijkse leven tegenkomt. Supercorss is een intensief trainingsprogramma in groepsverband, waarbij de oefeningen door een ervaren trainer worden uitgelegd. De trainer draagt er zorg voor dat je op je eigen niveau traint. Hierdoor voorkom je overbelasting en wordt je fysiek, conditioneel en dynamisch zo fit mogelijk!

  Superboxing: Wil jij je reactiesnelheid, kracht en algehele conditie verbeteren? Dan is een bokstraining wat je zoekt! Iedere training begint met een pittige warm-up en vervolgens oefen jij je aanvallende en verdedigende bokstechnieken. Aan het einde van de les probeer je deze technieken uit op elkaar óf op een stootkussen. Je doet waar jij je goed bij voelt!

  Superzaktraining: Tijd om je zorgen te vergeten en je stress te verminderen, want je stopt al je energie in de trap- en stootoefeningen die je uitvoert tegen een bokszak. De training is ideaal om je techniek te verbeteren, je sportieve grenzen op te zoeken en te verleggen én je hele lichaam sterker te maken!

  Superfunctional: Tijdens deze training proberen we de kwaliteit van training te verhogen. De instructeur probeert veel informatie te geven over de training en gaat specifiek in op de trainingsstof en de kwaliteit van de oefeningen. Zo kun je squats tot in de puntjes onder de knie krijgen, leer je je bewust worden van de stand van je voeten en weet je precies waar de barbell geplaatst moet worden. Lage intensiteit, hoog informatiegehalte!

  Bij Supergym Rijswijk kun je terecht voor groepslessen en individuele fitness- en cardiotrainingen. Alle lessen zijn freestyle, dus er is geen vaste choreografie en iedere les is anders! Omdat de apparatuur ruim opgezet is op 2000 vierkante meter, kun jij lekker je gang gaan als je dat wilt óf gezellig meedoen met één van de groepslessen. De sportschool biedt plek aan beginners en ervaren sporters dus er is ook ruimte voor jou.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply