Rate this post
 • Zó pas je weer in je jurk!
  Rate this post

  Je hebt de feestdagen weer achter de rug. Gezellige avonden met vrienden en familie, en ook met veel eten. Hoe kom je nu weer van die kerstkilo’s af? Laat het ook voor jou een goed voornemen zijn om slanker en strakker te zijn in 2018!

  Er zijn manieren om snel en efficiënt af te vallen zonder dat daarbij een dieet aan te pas komt. BodySculptor is zo’n methode. Een kuur bestaat uit 12 behandelingen van 30 minuten per keer.
  Na deze behandelingen ben je 1 à 2 kledingmaten afgevallen. Verder zorgt BodySculptor ervoor dat je een fit, licht en ontspannen gevoel krijgt. Je huid wordt zachter, steviger én strakker. Verder wordt de vetverbranding verbeterd en is elke behandeling weer fijn genieten. Het uiteindelijke resultaat is duidelijk centimeterverlies op armen, taille, heupen, dijen en kuiten.

  Tessa (37): ‘Ik ben moeder van twee jonge kinderen die mij veel energie kosten. Ondanks dat ik ze voor geen goud zou willen missen, kom ik niet altijd aan mezelf toe. Snel een beetje mascara opdoen voordat ik naar mijn werk ga, is mijn meest uitgebreide beauty­verzorging. Daar komt ook bij dat ik geen puf heb om echt die laatste kilo’s van mijn gewicht af te krijgen. En ik wil zo graag een mooie jurk aan! Toen ik een tijdje terug via een vriendin hoorde over BodySculptor, dacht ik eerst: ‘afvallen lukt mij ook wel zonder de nieuwste technieken’. En stug probeerde ik elke ochtend die gezonde shake te maken om mee naar het werk te ­nemen. Maar met twee kinderen ging dit al gauw de mist in. ‘Proberen kan altijd’, opperde diezelfde vriendin. Ik kwam terecht bij Beau Visage en de kennis­making met Ingrid was erg prettig. Dat gaf mij zo’n goed gevoel dat ik aan de kuur begonnen ben. En wat was het fijn! Naast dat ik bijna twee kledingmaten ben afgevallen, heb ik ook twaalf heerlijke rustmomenten gehad. Ik ben zonder dieet de overtollige kilo’s kwijt geraakt, voel me meer ontspannen en kan ein-de-lijk weer mijn mooie jurk aan!’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply