Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Zo zorg je voor jezelf

  Het opvoeden van een kind kan de meest dankbare, plezier- en zingevende tijds­besteding zijn die er is. Soms lukt het alleen even niet om het zo te voelen. Elk kinden elke levensfase van het kind kent nieuwe dingen om van te genieten, maar ookmogelijke problemen.

  Door het volgen van de training Mindfulness in Opvoeding, leer je je eigen rol in de opvoeding van de kinderen te onderzoeken en te vernieuwen. De training is bedoeld voorouders, die soms stress ervaren in de opvoeding. Zowel vaders als moeders zijn welkom. Mindful ouderschap helpt je om uit de stress van alledag te stappen en meer in het hier en nu te zijn met je kind, waardoor er meer ruimte ontstaat voor contact en genieten van het samenzijn. Mindfulness in Opvoeding helpt je ook bewust te worden van je eigenreactiepatronen in stressvolle situaties en geeft handvatten om hiermee om te gaan.Zo stap je niet meer in je eigen valkuil, maar leer je om op een creatieve wijze omgaan met de uitdagingen van het ouderschap.
  Mindfulness helpt je bovendien om goed voor jezelf te zorgen, vooral bij stress, angst, onrust, piekeren of pijn.
  Het helpt je bij het stoppen met altijd maar doorgaan, zodat je tot rust kunt komen. De training is gebaseerd op de MethodeEline Snel en sluit aan bij de kinder- en ­jongerentrainingen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply