Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Zoals Moeder Natuur het bedoeld heeft…
  Rate this post

  Nails 2 Love is hét adres voor alles op het gebied van hand- en nagelverzorging in Oud-Beijerland. Je bent verzekerd van hoge kwaliteit door het gebruik van hoogwaardige producten, en je wordt geholpen door uiterst ervaren nagelstylisten.

  Nails 2 Love blijft graag vernieuwen, en daarom zijn er sinds kort twee nieuwe behandelingen.

  Seal & Protect
  De behandeling Seal & Protect beschermt de natuurlijke nagel en verbetert beschadigde nagels zichtbaar. De natuurlijke nagel is opgebouwd uit meerdere lagen van keratinecellen. Deze kunnen beschadigd raken of splijten. Seal & Protect geeft een permanente verbinding tussen de keratinecellen van de natuurlijke nagel. Het vormt een onoplosbare laag in de bovenste lagen van de natuurlijke nagel, waardoor deze sterker wordt en beschermd is tegen oplosmiddelen, water en andere invloeden van buitenaf.
  Dit is een nagelverhardende behandeling, dus heb je beschadigde of gespleten nagels, maar wil je geen kunstnagels, maak dan een afspraak voor deze innovatieve behandeling, dan zorgen de nagelstylisten ervoor dat je natuurlijke nagels er weer mooi en gezond uitzien.

  The Natural Look
  Niet van echt te onderscheiden, geen zichtbare uitgroei, en afgebroken nagels zijn onzichtbaar te herstellen. The ­Natural Look is hoe Moeder Natuur het bedoeld heeft! Uiteindelijk is er niets mooier dan een nagel die niet van echt te onderscheiden is. Met de nieuwe Natural White gels kiezen de nagelstylisten de kleur die gelijk is aan de vrije rand van jouw natuurlijke nagels. Zo wordt de kleur exact gematcht. Dit zorgt ervoor dat het echte nagels lijken.
  Heb je altijd mooie, lange nagels van jezelf, maar breekt er één af? Ook dan kun je bij Nails 2 Love terecht. The Natural Look wordt alleen geplaatst op de nagel die afgebroken is, en zo ziet niemand meer het verschil. Uiteraard kunnen de andere nagels dan gelijk een lekkere manicurebehandeling krijgen. Mag je bijvoorbeeld geen nagels voor je werk? Ook dan is dit de perfecte oplossing! Het is onzichtbaar, en met een matte afwerking zal het niemand opvallen dat je een bezoekje hebt gebracht aan de nagelstudio.
  Heb je niet zulke stevige nagels van jezelf, maar vind je kunstnagels te opzichtig? Dan is dit de oplossing! Het eindresultaat: nagels die niet van echt te onderscheiden zijn. De ideale kunstnagel!

  Over Nails 2 Love
  Wij voeren ons vak uit met veel passie. Wij staan voor ­perfectie en ons doel is om jou als klant tevreden naar huis te laten gaan.

  Voor meer informatie kun je altijd contact met ons ­opnemen via telefoon of e-mail.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply