Rate this post
 • Zoek je een leuke bijverdienste?
  Rate this post

  Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste, waarbij je gewoon thuis creatief aan de slag kunt? Heb je al eens aan het beroep van nagelstyliste gedacht? Je handen en nagels zijn je visitekaartje, en goed verzorgde handen worden door steeds meer mensen belangrijk gevonden.

  Dit zijn de opleidingen die je kunt volgen bij Nailcentre Christine:
  – Allround opleiding
  – Gelnagels
  – Acrylnagels
  – Spa Manicure
  – Perfectietrainingen
  – Diverse Nail Art Trainingen
  – Bijzondere nagelvormen (Russian, Gothic Almond, Stiletto)

  Er wordt in kleine groepjes gewerkt: maximaal 6 cursisten tegelijk. Zo blijft het overzichtelijk voor iedereen en krijgt iedereen voldoende persoonlijke aandacht.
  Tijdens de trainingen wordt zowel op de flexifinger als op modellen gewerkt. Je krijgt van te voren een overzicht wanneer je een model of de flexivinger uit het lespakket moet meenemen. De flexivinger is ook heel handig om thuis op te oefenen. Het goed leren zetten van nagels is namelijk niet alleen een kwestie van een opleiding volgen, maar ook van veel oefenen!
  Heb je de opleiding met succes afgerond, dan kun je meteen aan de slag als zelfstandig nagelstyliste. En dit kan prima vanuit huis en is dus gemakkelijk te combineren met bijvoorbeeld schoolgaande kinderen.
  Nailcentre Christine is een Branche-Erkend Opleider en een KOC-erkend leerbedrijf. Christine is een Official International Crystal Nails Educator.

  Lijkt het je wat en ben je nieuwsgierig geworden? Bel Christine voor meer informatie, of kijk op de website.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply