Rate this post
 • Zoek je rust en ruimte?
  Rate this post

  Moe van je dagelijkse bezigheden? Druk op het werk? Te veel zorgen om mensen die je na aan het hart liggen?
  Kom onthaasten op een van de mooiste plekjes van het Gooi!

  Soms wil je er even helemaal tussenuit, de boel de boel laten zijn, het contact met je innerlijke zielenroerselen weer terugvinden en je eigen levensenergie weer voelen stromen. Dan is de Aardemoeder een prachtige plek waar allerlei mooie, vrolijke, leerzame en helende ontmoe­tingen kunnen plaatsvinden. In deze prachtig ingerichte Mongoolse nomadentent kun je helemaal tot jezelf komen. In de tent, gelegen op een natuurcamping in een van de mooiste bossen van Nederland, kun je je helemaal onderdompelen in de rust en stilte waar je in je dagelijkse leven zo’n behoefte aan hebt. Ik ervaar deze plek zelf als een baarmoeder, een plek waar ik het aandurf om mijn diepst verborgen zielenroerselen te voelen, te laten stromen, een plek waar mijn ‘zelf’ geboren kan worden.
  Mocht je hulp willen bij je proces, dan kan ik je met alle plezier terzijde staan met inzichtgevende gesprekken en ondersteunende massages.

  Veel plezier met je retraite!

  Soms wil je juist contact maken, gelijkgestemden ontmoeten, kennis vergaren of nieuwe ervaringen opdoen. Dan is de Aardemoeder een prachtige plek waar allerlei mooie, vrolijke, leerzame en helende ontmoetingen kunnen plaatsvinden. Kijk in de agenda op www.aardemoeder.nl
  wanneer welke ­activiteiten aangeboden worden, of bedenk zelf iets moois of leuks dat je in de nomadentent zou willen laten plaatsvinden. Als de energie van de activiteit past bij de doelstelling van de Aardemoeder als ruimte voor rust en bezinning, ontmoeting, bewustwording en heling, ben je van harte welkom om je eigen onvergetelijke ervaring in deze prachtige ruimte te (laten) creëren.

  Van harte welkom in de Aardemoeder!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply