Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • De zomer begint… met vrolijk gekleurde lippen!
  Rate this post

  Om stralend en gezond door het leven te kunnen gaan, is het belangrijk dat je jezelf goed verzorgt; dus verantwoord eet, zorgt voor voldoende beweging en de balans vindt tussen werk en vrije tijd. Tijdwinst bij het opmaken ’s ochtends is daardoor erg fijn. Altijd een mooie stralende glimlach, onbezorgd kunnen kussen, zwemmen en naar de sauna gaan. Steeds meer vrouwen ontdekken het gemak van permanente make-up; niet alleen voor wenkbrauwen en eyeliner, maar ook voor de lippen!

  Permanente make-up biedt veel mogelijkheden voor een mooie lipcontour. Bijvoorbeeld een cupidoboog die ongelijk is, kan weer gelijk gemaakt worden, pigmentverlies door het ouderdomsproces in de liplijn of in de gehele lippen kan worden opgelost. Full-lips is een uitstekende manier om de lippen meer volume te geven en meer symmetrie. Een natuurlijke kleur in de lippen of een tintje donkerder zorgt ervoor dat de contour van de lippen weer duidelijker is en kan eventuele oneffenheden camoufleren.
  De trend is een perfect gevormde mond met een uiterst natuurlijk effect in een subtiele kleur. Een zachte lipliner is mogelijk, maar ook een kleur toepassen om je gehele lippen mee in te schaduwen kan juist een nóg natuurlijker effect bieden! Geen afdrukken meer van lipstick op de glazen, nooit meer uitlopers van de lipstick in de rimpeltjes rondom de mond, altijd je lippen in kleur. Voor elke behandeling bespreek ik uitgebreid je wensen. Je ziet er ongeveer 3 tot 5 jaar geweldig uit! Beauty Dream is gevestigd in het pand van Zonnestudio Factor 10 in de wijk Stadshagen, prima bereikbaar met openbaar vervoer en gratis parkeren.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply