Rate this post
 • Zomer bij Mammella Specials
  Rate this post

  Met de zomer op komst hebben borstprothesedraagsters vaak last van de warmte. De diverse leveranciers van borstprothesen proberen een zó comfortabele prothese te ontwikkelen, dat de draagster zo min mogelijk last heeft van de warmte.

  Amoena
  Amoena doet dat met het vervaardigen van een comfortplus-zone in de prothese. Deze kenmerkt zich door de witte binnenkant met een bolletjesstructuur van heldere siliconen daarbovenop. De verschillende lagen siliconen zorgen ervoor dat de prothese wel lichaamstemperatuur aanneemt, maar niet door blijft warmen.

  ABC
  Ook ABC maakt een nieuwe prothese met een laag van cooling-gel. Deze prothese heet Massageform en is heel geschikt om te dragen bij een iets dikker litteken.

  Anita
  Anita maakt een holle prothese, waardoor er een luchtstroom achter de prothese langs kan. Bovendien is deze prothese uitgevoerd met een dunne tricot achterkant om eventuele transpiratie op te vangen.

  Van de diverse merken zijn er ook zwemprothesen ­verkrijgbaar.

  Uiteraard is er bij de protheselingerie en badkleding veel aandacht voor de zomer! Mooie, lichte tinten, maar ook felle kleuren in de lingerie en zonnige prints in de badkleding!

  Ben je nieuwsgierig geworden? Maak dan een afspraak bij Mammella Specials en laat je door Annemieke vakkundig adviseren over je prothese en je lingerie en badkleding.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply