Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Zomer = mooie blote voeten

  Noem eens hardop drie aspecten van het ouder worden, voordat je verder leest. Gedaan? Dacht je misschien aan rimpels, minder energie hebben of grijs worden? Got ya! Bijna niemand denkt aan het verouderingsproces van de voet, terwijl dit proces grote gevolgen heeft voor je hele lijf…

  Je wil je lichaam graag in een goede conditie houden, maar dan moet je wel weten hoé en daar heb je inzicht voor nodig. Je voet heeft 33 gewrichtjes en hoe stijver die zijn, hoe meer pijn je hebt. Ook het stimuleren van de bloed­circulatie in je voeten werkt positief op je algehele conditie. Een goede voetverzorging is dus niet alleen heerlijk ontspannend, maar houdt je tegelijkertijd sterk, fit en flexibel.

  Gezonde en verleidelijke voeten
  Je voeten dragen je lichaamsgewicht, werken als schokbreker en zorgen voor een goede houding. Als jij je voeten weet te onderhouden, weet je jouw voeten en daarmee jezelf jong te houden. Aandacht aan onze voeten besteden doen we helaas veel te weinig. Let maar eens op als je ‘s zomers over straat loopt: eelt en onverzorgde nagels zijn aan de orde van de dag. We zouden meer tijd vrij moeten maken om aan onze gezondheid te werken en onszelf bovendien tijd moeten gunnen om te ontspannen.
  Een spa-pedicurebehandeling geeft jou het beste van beide: het is niet alleen een verwenbehandeling, maar bevordert ook de bloedcirculatie, houdt je voeten flexibel en ontspannen. De specialisten van Beauty Masters treatment store gebruiken bij de spa-pedicure uitsluitend de producten van OPI. Deze zijn samen­gesteld uit de beste natuurlijke extracten en etherische oliën.

  Zalmroze, turquoise of knalrood?
  Alles draait om aandacht hebben voor jezelf en voor je voeten. Hieronder valt ook de verzorging van je teennagels. De specialisten lakken je teennagels op verzoek met een hippe kleur nagellak of gelcolor.Gelcolor is een gellak, maar voelt en ziet eruit als nagellak. Het Gelcolor systeem combineert geltechniek met supersnelle LED-technologie waardoor je snel het gewenste resultaat krijgt. Beauty Masters heeft ruim 100 OPI-gelcolorkleuren op voorraad, waaronder Infinite Shine, een nagellak met een geleffect die 10 dagen mooi blijft. Hiermee kun je genieten van een intense glans zoals je die gewend bent van gel. Infinite Shine bevat drie flesjes: primer, lacquer en gloss en is in allerlei kleuren met crème finish bij Beauty Masters in de store verkrijgbaar.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply