Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
4/4 - (3 stemmen)
 • Zomerkriebels
  4/4 - (3 stemmen)

  De zomer is een heerlijke tijd om te genieten van de uitbundige natuur, van lekker licht gekleed gaan, van een vertraagder tempo, van lekker een terrasje pakken. Wat wil je nog meer?

  Toch maken veel mensen zich zorgen en komen ze weinig toe aan het genieten van de alledaagse dingen. Zorgen om het klimaat, politiek, aanslagen, enge ziektes. Of angst voor de toekomst: hoe ontwikkelt onze buurt zich en hebben onze kinderen nog voldoende kansen?
  Als je deze ‘zomerkriebels’ herkent, het negatief, angstig, zorgelijk zijn, overweeg dan eens om een mindfulnes­s­training te volgen. Het is een mogelijkheid om weer meer vertrouwen in de toekomst te ontwikkelen. Mindfulnessoefeningen kunnen je helpen om mentaal fitter worden, veerkrachtiger.

  Mentale fitness
  Dus check deze zomer je kwaliteit van je geest: ben je onrustig en gespannen, ongeconcentreerd? Door de westerse psychologische inzichten en oosterse oefeningen (zoals meditatie en yoga) is nu al meer dan 35 jaar bewezen dat mindfulness ondersteunend werkt voor een lichter leven. Met mindfulness leef je intenser en bewuster en leer je beter omgaan met obstakels. Zo wordt de zomer weer een heerlijke tijd, met meer ruimte en aandacht voor mentale fitness.

  Coaching
  Je kunt ook kiezen voor mindfulness coaching: een combinatie van coaching en de basis mindfulness­oefeningen. Een serie van vier sessies van anderhalf uur, waarbij levens- en werkvragen ingebracht kunnen worden, levert je inzicht op in je belemmerende patronen. Ook krijg je meer bewustwording rond wat op dit moment goed voor je is. Je kunt beter je grenzen aangeven en kiezen voor een meer ontspannen houding. Als je je voor 30 juni opgeeft voor een coachingstraject krijg je korting. Neem contact op met Wilma voor meer informatie.

  Mindfulnesstraining
  Er is weer een achtweekse Mindfulness Based Stress Reduction (MBSR) training in het najaar gepland. Kijk voor data op Kadovoorjezelf.nl. Veel zorgverzekeraars en werkgevers vergoeden deze training deels of geheel.

  Gratis workshop!
  Onderzoek of een mindfulness­training iets voor je is! Op 15 september kun je gratis een workshop volgen op de Energieproeverij in Tijnje. Kijk op de site in onderstaand adresblokje voor nadere informatie of bel/mail om je op te geven.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply