Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Zon: vriend of vijand?
  Rate this post

  In de zomer willen we graag van de zon genieten. We zijn vrolijker, met een kleurtje voelen we ons prettiger, we hebben de zon nodig voor de aanmaak van vitamine D. Maar de zon kan ook negatieve effecten hebben en is bijvoorbeeld de grootste veroorzaker van huidveroudering.

  Als je onbeschermd van de zon geniet, zie je meestal pas jaren later het resultaat van de schade die het heeft veroorzaakt. Dit geldt niet alleen voor je gezicht, maar net zo goed voor de rest van je lichaam. Want ook daar kan natuurlijk zonschade optreden.

  Zonschade
  Door de zon kun je last krijgen van onzuiverheden en er kunnen er pigmentvlekken ontstaan. Het werkt huidveroudering in de hand omdat elastine en collageen, de stofjes die verantwoordelijk zijn voor de stevigheid en dikte van je huid, onder invloed van de zon worden afgebroken. ­Gelukkig zijn er behandelingen die erop gericht zijn om je huid te verbeteren. Behandelingen die helemaal kunnen worden afgestemd op jouw huidtype, eventuele huidproblemen en behoeftes.

  Oplossing voor elk probleem
  STUDIOestetica is gespecialiseerd in huidverbetering. Een weldadige lichaamspakking met algen of modder kan je door zon beschadigde huid een flinke boost geven. Maar er zijn ook andere behandelingen waarmee jouw huid verbeterd kan worden. Neem contact op voor een advies op maat!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply