Rate this post
 • Zonder honger kilo’s kwijtraken
  Rate this post

  Heb je in de afgelopen tijd al van alles geprobeerd om af te vallen en lukte het steeds niet of niet blijvend? Met de juiste begeleiding en de producten van Straight away gaat het je lukken!

  Straight away is een maaltijdvervangend dieet dat laag in zijn koolhydraten en laag in zijn calorieën zit, wat maakt dat je snel in je vetverbranding komt, wat er weer voor zorgt dat je zonder honger snel kilo’s kunt kwijtraken. Er zijn verschillende programma’s, zodat ook mensen met bijvoorbeeld diabetes type 2 het verantwoord kunnen volgen. De shakes zijn gezoet met stevia en alle producten zijn aspartaamvrij. Ook zijn de producten PH-neutraal, ­lactosearm, glutenarm en soja-arm, waardoor ze ook geschikt zijn voor mensen met allergieën.

  Begeleiding
  Je wordt begeleid door Straight away-consulente Gerda Oosting. Elke week ga je bij haar langs om de week door te spreken: wat ging goed en wat minder? Wat zijn je verleidingen en moeilijke momenten en hoe kun je ermee omgaan? Gedragsverandering en oplossingen zoeken en zo je leefstijl aanpassen is de weg om niet meer te gaan jojoën. Ook elke week even op de weegschaal staan en een afspraak hebben met je coach is een heel goede stok achter de deur. Het zal niet altijd gemakkelijk gaan om vol te houden, maar samen met je coach kom je erdoorheen en sta jij over een poosje stralend te kijken naar je nieuwe lichaam!

  ‘Ik bloeide weer helemaal op’
  Gerda Oosting: ‘Zoals vele anderen heb ik ook jaren geworsteld met behoorlijk overgewicht. Na het ­proberen van vele diëten en gejojo was de maat vol, mede omdat er in mijn naaste familie diabetes voorkomt. De knop ging om. Met behulp van maaltijdvervangers ben ik 25 kg afgevallen en dat heeft mij een enorme kick gegeven. Ik bloeide helemaal op kreeg weer zelfvertrouwen en heel veel complimenten van mensen om mij heen. Het heeft mijn leven veranderd; niet alleen omdat ik leuke kleren aan kon, maar ook voelde ik me energieker en had meer zelfvertrouwen. Vanaf dat moment heb ik tegen mezelf gezegd: ‘Dit is de nieuwe ik en ik laat het niet gebeuren dat ik weer dik word.’ Een nieuwe levensstijl was geboren. Dit gevoel wil ik anderen ook geven en daar wil ik je mee helpen.Herken jij jezelf in dit verhaal of heb je andere redenen om af te vallen (bijvoorbeeld overgewichtsdiabetes type 2), twijfel dan niet en ga het doen. Bij Straight away geloven we dat verantwoord afslanken beter kan en dat je nooit meer hoeft te zuchten en te puffen voor ieder pondje dat eraf moet. Dankzij Straight away wordt afvallen leuker, lekkerder en vooral sneller en dat samen met mij als je personal voedingscoach!’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply