Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Zonder naalden! Zonder operatie! Zonder laser!
  Rate this post

  Je weet wel dat je niet eeuwig jong kunt blijven. Toch stoor je je aan de fijne lijntjes in je gezicht die steeds dieper worden. Je smeert al een tijdje met make-up om dit te verbloemen, maar je foundation kruipt in de lijntjes en dat ziet er verre van natuurlijk uit.

  Als je vroeger een inenting moest, verstopte jij jezelf het liefst. Nu je volwassen bent, is je angst voor naalden helaas nog steeds aanwezig. Je zou graag iets aan je lijntjes willen doen, maar het idee van een naald in de buurt van je gezicht doet je huiveren. Toch is er ook voor jou een behandeling waar geen naald aan te pas komt en die bovendien pijnloos is. Meryem Ablay van Aesthederm kan jouw gezichtshuid behandelen met mesotherapie zonder naalden, die de aanmaak van elastine en collageen stimuleert, en ook de huid verstevigt en lift. Meryem: ‘De methode is pijnloos en je hoeft er niet voor naar een chirurg. In plaats daarvan kom je langs in mijn instituut en mag je je overgeven aan mijn ervaren handen. Het apparaat dat ik gebruik, heeft maar liefst 4 handstukken! Met mesotherapie breng ik eerst zorgvuldig geselecteerde werkstoffen op de huid aan. Daarna ga ik met een speciale elektrode zachtjes over de huid, waardoor de werkstoffen de huid worden ingesluisd. Tegelijk wordt hiermee de stofwisseling van jouw huid gestimuleerd en verdwijnen vochtophopingen. Bovendien krijgen je gelaatsspieren automatisch een micromassage: heerlijk ontspannend dus!’

  Je ware gezicht
  Mesotherapie is prachtige, natuurlijke behandeling die effectief én veilig is. Je gelaat krijgt er een boost van en lijntjes verminderen. Deze methode is ook effectief bij wallen of donkere kringen onder de ogen. Een ander voordeel van de behandeling is dat je geen bijwerkingen of ongemakken ervaart. Het is dus niet langer nodig je gezicht te bedekken onder een laag foundation. Jouw eigen gezicht straalt als nooit tevoren en dat mag jij als zelfbewuste vrouw laten zien!

  Meryem maakt ook gebruik van de Luminesce-huid­-ver­beteringslijn van Jeunesse. Die is op basis van stamcel­technologie en 200+ groeifactoren. Hier is Meryem ook distributeur van.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply