Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • ‘Zonder wenkbrauwen zag ik er ziek uit’

  Voor ik ziek werd, was ik altijd met make-up in de weer. Ik voelde mij op mijn best wanneer ik mezelf mooi opmaakte. Dat gaf mij een goed gevoel! Maar toen ik ziek werd, veranderde alles. Mijn wereld stortte in en make-up? Daar moest ik niet aan denken!

  Ik begon pas te twijfelen toen mijn wenkbrauwhaartjes uitvielen. Was dit wat ik wilde? Ik had geen keuze, maar dit blotebillengezicht paste totaal niet bij mij! Een kennis van mij raadde me aan om naar een specialist in permanente make-up te gaan. Ik had hier al wel eens over gehoord, maar was het ook geschikt bij kanker?

  Uiteindelijk heb ik de stap durven zetten en ben ik bij Schoonheidssalon Jos naar binnen gegaan. Eigenaresse Jos Verhoeven nam alle opties van permanente make-up met mij door. Ik vond het erg spannend, maar ze stelde me enorm gerust. Ik was er zeker van: mijn wenkbrauwen verdienden permanente make-up!

  Jos heeft de permanente wenkbrauwen op een ­professionele manier gezet. Ik hoef me dus geen zorgen te maken over gek ogende wenkbrauwen. De behandeling ging trouwens erg snel. Voordat ik het wist, had ik mijn gezichtsexpressie terug en wauw, dat voelde goed! Deze wenkbrauwen gaven mijn zelfvertrouwen, ondanks mijn ziekte, een enorme boost.

  Ellen (35)

  PMU bij kanker
  Permanente make-up is dé manier om je ogen en wenkbrauwen altijd perfect op orde te hebben. Bij kanker helpt permanente make-up om deze ziekte een stukje draaglijker te maken. Met een flinterdunne, steriele naald wordt een speciaal, veilig pigment in de lederhuid aangebracht. Voor het aanbrengen van PMU is een vergunning nodig van de GGD. Deze heeft Jos Verhoeven op zak, zodat ze jou veilig die mooie wenkbrauwen en ogen kan geven!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply