Rate this post
 • Zonnebaden met een beschermingsfactor
  Rate this post

  Een mooie teint: wie wil dat niet? Als je die niet van nature hebt en de natuurlijke zonnestralen wilt vermijden, dan kan spraytanning jou gelukkig maken!

  Spraytanning is voor ieder huidtype geschikt. Blank, geteint, een rode ondertoon of juist een geel geteinte huid: de tanningspecialiste weet je daar perfect in te adviseren. Daarom is het slim om, voordat je een tanningbehandeling overweegt, dit goed te bespreken met de tanningspecialiste om het gewenste resultaat te behalen. Voorkomen is natuurlijk beter dan… 7 tot 10 dagen een huid te hebben met een tanninglotion die niet voor jouw huid geschikt bleek te zijn.

  Hydraterende bestanddelen
  Na de tanningbehandeling is het altijd nood­zakelijk om na de gebruikelijke inwerktijd de huid af te spoelen met een lauwwarme douche en vervolgens de huid droog te deppen. Insmeren is niet direct nodig omdat de lotions meerdere hydraterende bestanddelen bevatten, zoals Aqua, Dhydroxyacetone, Aloë vera en diverse vitamines A en E voor anti-aging. Ze zijn vrij van parabenen, minerale oliën, paraffine, PEG’s en glycols. Dit is per merk verschillend. Ga pas smeren met een speciaal ontwikkelde lotion voor spraytanning als de huid droog begint aan te voelen. Deze zijn ook verkrijgbaar bij jouw tanning-adres.

  Beschermingsfactor
  Zonnebaden met een beschermingsfactor is ook op een getande huid een must. De tanning­lotions bevatten geen beschermingsfactor, dus geZond genieten!
  Sinds 2012 is Hoofddorp een ‘must-visit’ rijker: Spray-Tan Studio Hoofddorp is gevestigd aan de Moermond 45, Floriande (eiland 4). Hier vind je de tanninglotion die helemaal bij jouw huid past. Meer informatie over spraytanning vind je op de website.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply