Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Zoom in op jezelf
  Rate this post

  Depressie, concentratiemoeilijkheden, stress, ongewone vermoeidheid, minderwaardigheidsgevoelens, angst, fobieën, hyperventilatie en nog vele andere andere klachten kunnen reden zijn tot piekeren en je zorgen maken. Je wilt antwoorden op vragen en je problemen kunnen hanteren.

  Het ontwikkelen van inzicht, kennis, vaardigheden en (zelf)redzaamheid kan jou helpen van je klachten af te komen. Dit doe je met psychotherapie. Deze therapievorm is ook geschikt als je een keer behoefte hebt aan een goed gesprek of luisterend oor. Nico Michielsen biedt een handreiking, waarna je op eigen kracht je weg kunt vervolgen.
  In de therapie gaat het om wat er gebeurt. Nico stuurt het gesprek, is betrokken en komt niet dichterbij dan jij wilt. Zijn kennis en ervaring deelt hij met de kennis en ervaring van jou. Jij bent het die veiligheid en respect ervaart en zich kan openstellen. Zo kun je een weg naar verandering of acceptatie inslaan.  Er wordt stilgestaan bij datgene wat zich voordoet, zowel in het gesprek als in jouw leven. Er wordt een ruimte geboden waarin jij je vrij kunt bewegen, onvoorwaardelijke aandacht en aanvaarding krijgt. Nico zelf verandert niets, maar door het samen creëren van een gunstig klimaat kom jij in een proces terecht dat verandering teweegbrengt.
  Nico werkt tijdens een therapeutisch traject veel met Reiki. Het brengt je in je kern, je innerlijke kracht, vanwaaruit je je problemen kunt aanpakken en voor veranderingen kunt kiezen. Reiki en vooral het volgen van een cursus is een cadeautje voor jezelf.
  ‘Mijn gereedschapskoffer zit boordevol kennis en technieken, maar het meest gebruik ik naast mijn intuïtie natuurlijk mijn nuchtere verstand.’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply