fbpx
Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Zorg goed voor jouw huid

  Niemand zit te wachten op huid veroudering of ontsierende huidaandoeningen. Toch zijn er veel mensen die kampen met deze problemen met onzekerheid tot gevolg.

  Als je een huidprobleem hebt, is dat gelukkig niet het einde van de wereld. Bij Zorgpraktijk Avenue Carnisse in Barendrecht werken ervaren professionals die jou met hun volledige aandacht helpen met jouw huidprobleem. Deze zorgpraktijk bestaat uit drie onderdelen: derma­tologie, plastische chirurgie en huidtherapie. De artsen werken intensief samen, wat de professionaliteit van de behandelingen bevordert. Bovendien is dit voor de cliënt erg prettig, want die hoeft maar naar één locatie voor op elkaar aansluitende behandelingen. Bij de plastisch chirurg kun je terecht voor correcties aan het gelaat, zoals afstaande oren, littekencorrectie of een lokale wenkbrauwlift. De dermatoloog helpt jou bij de diagnose en behandeling van huidziekten en -afwijkingen.

  Microdermabrasie
  Huidtherapeute Iris Wijler is gespecialiseerd in de acnehuid en de getinte huid: ‘De acnehuid kan behoorlijk opknappen door een microdermabrasiebehandeling. Bij microdermabrasie wordt de bovenste huidlaag vacuüm gezogen, waarna microkristallen op de huid worden gespoten. De bovenste huidlaag wordt daardoor gestimuleerd om nieuwe huidcellen aan te maken met een egalere huid als resultaat.’

  Peelings
  ‘Naast microdermabrasie gebruik ik voor de acnehuid geregeld peelings met mooie resultaten. Afhankelijk van de intensiteit van de acne en het huidtype kies ik voor een peeling met salicylzuur of melkzuur. Ik adviseer vaak om een peeling in kuurvorm af te nemen van 3 tot 5 behandelingen iedere 3 tot 4 weken. Ik moet erbij zeggen dat ik acne nooit 100% kan wegkrijgen, maar de huid knapt doorgaans enorm op van de behandelingen,’ aldus Iris.

  Microneedling
  Iris vervolgt haar verhaal: ‘Als een cliënt kampt met restacne of roodheid van de huid, dan werkt microneedling erg goed. Bij deze behandeling ga ik met een roller met miniscule naaldjes over de huid heen, waardoor microwondjes ontstaan. Dit stimuleert de celdeling en de aanmaak van collageen en elastine waardoor de huid egaler, soepeler en sterker wordt.’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply