Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Zorg goed voor je gezicht
  Rate this post

  Als moeder heb je het maar druk en moet je allerlei ballen in de lucht houden: de zorg voor je kind(eren), je hebt mogelijk een baan, je wil een leuke partner zijn, je wil je vriendschappen onderhouden… Voor je er erg in hebt, kun je te maken krijgen met stress. Vervelend voor jezelf én voor je huid.

  Als je stress hebt, is dat al snel te zien in je gezicht: je krijgt lijnen, wallen en/of donkere kringen onder je ogen. Ook kun je te maken krijgen met onzuiverheden. Herkenbaar? Gelukkig kun je er wat aan doen, bijvoorbeeld je huid goed reinigen ‘s ochtends en ‘s avonds, en je huid goed hydrateren met behulp van een masker dat je ‘s nachts laat inwerken. Een goede oogverzorging is ook essentieel. Een grauwe en onzuivere huid kun je behandelen met behulp van een peeling.

  Gezichtsbehandelingen
  Schoonheidsspecialiste Melanie de Jong kan je helpen om jouw huid weer mooi te maken. Zij kijkt naar jouw huidtype en biedt een daarop afgestemde behandeling aan en de juiste producten. Melanie maakt gebruik van producten van Dermalogica. Dit merk richt zich op het verbeteren van je huidconditie. Al na één behandeling zie je het verschil. Je krijgt weer je eigen gezonde, mooie en frisse uitstraling. Melanie kan je daarnaast nuttige adviezen en tips geven.

  En… een goede nachtrust doet wonderen voor je huid!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply