Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
  • Zorg jij goed voor jezelf?

    Er kan een periode in je leven komen dat het lijkt alsof je ineens vol twijfels zit, dat je met vragen rondloopt. Wie ben ik eigenlijk? Vind ik mijn baan wel zo leuk? Is mijn relatie nog wel wat ik er ooit van verwachtte? Waarom loop ik steeds vast op ­dezelfde vragen, in dezelfde boosheid en verdriet? Herken je jezelf hierin? Wellicht wordt het tijd om op zoek te gaan naar antwoorden.

    Niets is zo funest voor je zelfontplooiing als het rondlopen in de cirkel van twijfels en vragen. Soms heb je een plek nodig om je gedachten en emoties te ordenen. Om vrijuit te kunnen spreken. Soms hebben mensen behoefte aan een plek waar geluisterd wordt zonder dat er direct wordt ingevuld of (goedbedoeld) geadviseerd. Een veilige plek waar je kunt praten over stress, rouw, verdriet, onzekerheid, relaties of gezondheid. Over lastige bazen en on-inspirerende werkplekken.
    werkmetLef is zo’n plek waar je terechtkunt voor loopbaanbegeleiding, competentie- en leiderschapsontwikkeling, maar ook voor persoonlijke vragen. Met jou wordt gekeken wat privé of op het werk speelt. Je leert om op een andere manier naar zaken te kijken, anders te denken. En dat geeft lucht, ruimte. Je kunt vrijer ademhalen. Want zodra je anders gaat denken, gaat je toekomst veranderen. Omdat geen twee mensen hetzelfde zijn, en dus ook iedere vraag uniek is, is de begeleiding bij werkmetLef altijd maatwerk. Geen vaste methode ‘uit het boekje’, maar altijd toegespitst op jouw vraag, op jouw angsten en monsters. Of ze rondlopen op de werkvloer of thuis, dat maakt niet uit. werkmetLef geeft je de ruimte om lastige – soms vastgeroeste – zaken zonder belemmering of schroom te onderzoeken én in beweging te zetten. Het zijn zinvolle gesprekken, concreet en toepasbaar voor het dagelijks leven, zodat jij weer verder kunt.

    Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply