Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Zorg vanuit het hart
  Rate this post

  Natuurlijk wil je zo goed en zelfstandig mogelijk kunnen functioneren en met plezier leven. Maar soms loop je gewoon even vast en kun je daar wel wat hulp bij gebruiken.

  Het doel van psychosociale therapie is om iemand terug te brengen naar zijn eigen hart. Als een persoon hulp zoekt bij een psychosociaal therapeut is dat meestal omdat er dingen in het leven spelen waar diegene zelf niet uit komt.
  Onder de dienstverlening van Marianne Hartog valt onder andere psychosociale therapie. Dit kan je helpen bij problemen als angst en onzekerheid, stress en burn-out, rouw en verlies, somberheid en depressie en ook bij relatie- en gezinsproblemen, het verwerken van trauma’s of lichamelijke klachten met een psychische component. Als psychosociaal therapeut past zij integratieve therapie toe. Dit houdt in dat Marianne gebruik maakt van verschillende therapievormen. Voor welke therapievorm zij kiest hangt af van de persoon en het proces waar diegene op dat moment in zit. Marianne: ‘Als mens word ik geïnspireerd door waarden vanuit mijn christelijke levensovertuiging. Als therapeut begeleid ik zowel mensen met als zonder christelijke achtergrond. In mijn werk staat professionele begeleiding voor iedere cliënt voorop, ongeacht hun levensovertuiging. Het is altijd mijn passie geweest om te ontdekken hoe mijn cliënten het beste geholpen kunnen worden, zodat zij in staat worden gesteld zo goed en zelfstandig mogelijk te kunnen functioneren en weer met plezier te leven.’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply