Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Zorg voor een goed werkende lever
  Rate this post

  12,5% van de vrouwen krijgt ooit in haar leven borstkanker. Er wordt een relatie gelegd tussen hormonen en het krijgen van borstkanker. In 5-10% van de gevallen is sprake van een mutatie op het BRCA1/BRCA2-gen.

  Men heeft ontdekt dat voeding, lichaamsgewicht, afvallen, alcohol, roken en toxische stoffen een negatieve invloed hebben op de kans dat iemand borstkanker krijgt. De overeenkomst tussen deze factoren is hun invloed op de mate waarin de lever in staat is om alle aangeboden stoffen af te breken. Hormonen worden vooralsnog gezien als de veroorzakers van borstkanker. Als deze niet goed worden afgebroken en via de lever in het bloed komen, kan dat borstkanker veroorzaken.
  Alle reden dus om te zorgen dat jouw lever goed werkt! Bij een mutatie van het BRCA1/BRCA2-gen is het ‘reserve-gen’, dus het gen dat moet ‘invallen’ als het ‘hoofd-gen’ een foute kopie maakt, overal uitgeschakeld. Het is zaak om ervoor te zorgen dat de omstandigheden om de juiste kopieën te maken bij celdeling, optimaal zijn. En dat kan! Lees mijn publicatie op http://braindocnl.blogspot.nl.
  In mijn praktijk help ik je de beste omstandigheden te creëren om (borst)kanker te voorkomen. Het is maatwerk en ik doe dit met veel succes. Ik werk samen met een internationaal netwerk van de beste laboratoria en artsen.

  Bronnen:
  www.borstkanker.nl | www.brca.nl

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply