Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Zorg voor een hormonale balans
  Rate this post

  Veel vrouwen hebben maandelijks of zelfs dagelijks last van hun hormoonhuis­houding. Hormonen hebben een belangrijke regelfunctie in het lichaam en maken deel uit van allerlei regelsystemen. Het zijn de stoffen die vertellen wat er moet gebeuren in het lichaam. Wanneer deze regel­systemen in de war raken, ontstaat er ­hormonale disbalans. Dit kan bijvoorbeeld resulteren in stress, opvliegers, gewichts­toename, onbalans en concentratieproblemen.

  Bij PUUR energie wordt je (hormonale) situatie in kaart gebracht en gaan we op zoek naar de oorzaak van je lichamelijke ongemakken. De oorzaak wordt vervolgens aangepakt met behulp van Polyenergetische therapie en/of polariteitsmassage, waardoor de hormoonhuishouding weer tot rust en in balans komt. Vele cliënten zijn je voor gegaan en zitten weer heerlijk in hun vel. Jij kunt nu ook die kans pakken!

  Polyenergetische therapie is een multidisci­plinaire therapie, waarbij gebruikt wordt gemaakt van de volgende methodes:
  – communicatietherapie
  – hypno- en regressietherapie
  – chakratherapie
  – NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren)

  Naast het in balans brengen van de hormoonhuishouding, kunnen we ook met zaken als onzekerheid, stress, slapeloosheid, angsten en fobieën aan de slag.
  Polariteitsmassage geeft je lichaam weer de energie die het nodig heeft om optimaal te functioneren en zorgt ervoor dat je lichaam in balans blijft.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply