Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Zorg voor een mooie lach
  Rate this post

  Rechtstaande tanden zijn cosmetisch aantrekkelijk, geven uitstraling en een mooie lach. Wie veel lacht, straalt blijheid en succes uit!

  Lachen is een deel levensvreugde, maar staat ook symbool voor de gezondheid. Vrijwel iedereen kan de tanden mooi naast en op elkaar krijgen.
  Ons doel is, naast een mooi gebit en rechte tanden, het bereiken van een functioneel en mooi gebit in harmonie met het gezicht. Het streven is om beide kaken zó te behandelen, dat zij ten opzichte van de schedel goed gepositioneerd zijn en er een harmonisch profiel en gelaat ontstaat.

  Wij wachten niet totdat het complete melkgebit is gewisseld. De groei tijdens de wisselfase kan gunstig zijn voor de behandeling. Dit kunnen we in een vroeg stadium bepalen. Het advies is om meisjes vanaf 9 jaar en jongens vanaf 10 jaar te zien voor een eerste consult.
  Ortho Euregio werkt volgens het ‘non-extractieprincipe’: geen tanden of kiezen trekken om voldoende ruimte te creëren. Wij werken ook niet met de zogenaamde ­’buitenboordbeugel’.
  Meer dan 25% van de mensen die zich melden voor ­orthodontie, is 18 jaar of ouder. Bij iedere leeftijd en ­conditie van het gebit past een persoonlijke behandeling. De moderne technieken maken zeer veel mogelijk.

  Kosten behandeling
  De totale kosten van een orthodontische behandeling kunnen wij vooraf niet exact aangeven. Bepalend is het type beugel: je hebt uitneembare, gedeeltelijk vaste en volledig vaste beugels. Zowel de ontwikkeling van het gebit en de groei zijn bepalend voor het totale behandeltraject en de behandelduur.
  Iedereen krijgt een behandelplan op maat na de diagnose. Na het opstellen van het behandelplan ontvangt u een gespecificeerde kostenopgave met uitgebreide informatie over de behandeling. Tijdens de behandelduur zijn er meerdere persoonlijke gesprekken en wordt er jaarlijks aandacht besteed aan uw verzekering. U krijgt optimale zorg, en niet alleen voor uw tanden!

  Gratis informatief consult
  Een eerste consult kan op doorverwijzing van uw tandarts, maar dat is niet noodzakelijk.
  U kunt zich ook aanmelden voor een gratis informatief consult via onze app (Ortho Euregio), via de website of de telefoon. Als u zich heeft aangemeld, ontvangt u een brief met duidelijke uitleg wat u tijdens het eerste consult kunt verwachten en wat onze werkwijze is. Wij verwelkomen u graag in onze praktijk in Enschede of Hengelo!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply