Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Zorg voor je voeten
  Rate this post

  Geef jij je voeten de verzorging die ze verdienen? Voeten zijn heel belangrijk, maar ze worden bijna niet verzorgd. Aandacht en geld besteden aan hand- en gezichtsverzorging vinden we heel normaal, maar voeten worden door velen overgeslagen, ondanks dat ze elke dag toch behoorlijk belast worden. Dat is jammer, want met een goede voetver­zorging voelen je voeten niet alleen lekkerder aan, ze zien er ook veel beter uit.

  Een regelmatige verzorging van je voeten kan eventuele klachten voorkomen. Ook een goede hygiëne is daarbij van belang. Bekende problemen aan de voeten zijn eelt, kloven, ­schimmelnagels (kalknagels), verharde vergeelde nagels en pijnlijke voeten.
  Waarom naar de medisch pedicure? Heb je pijn aan jouw duim, dan kun je er een pleister op doen, of je gebruikt je duim een tijdje niet. Jouw voeten zijn een ander verhaal: je gebruikt ze altijd! Verdring pijn aan je ­voeten dus niet, maar doe er wat aan. De meeste ­voetproblemen zijn op te lossen, en jouw pedicure kan daar vaak een belangrijke bijdrage aan leveren. Bij bijvoorbeeld een ingroeiende nagel zijn geen heel ingrijpende operaties meer nodig, maar door het plaatsen van een nagelbeugel door de medisch pedicure kun je zeer snel van jouw problemen af zijn. Is jouw nagel eraf of gedeeltelijk door bijvoorbeeld een schimmel of heb je hem gestoten? Wist je dat de medisch pedicure daar een prachtige correctienagel op kan plaatsen, zodat én jouw nagel er weer verzorgd uitziet én er geen problemen kunnen ontstaan als je dichte schoenen draagt? Laat je voeten behandelen door een medisch pedicure! Het zijn tenslotte wel jouw voeten… Je hebt maar één paar!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply