Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
4/4 - (1 stemmen)
 • Zorg voor je voeten
  4/4 - (1 stemmen)

  Sta je er wel eens bij stil dat je voeten iedere dag weer je hele gewicht dragen en je overal mee naartoe nemen? Een goede voetverzorging is dan ook van belang voor iedereen, of je nu klachten aan je voeten hebt of niet. Waarom gaan we wel naar de kapper voor ons haar en naar de schoonheidsspecialiste voor ons gezicht, maar vergeten we meestal onze trouwe onderdanen? Je voeten zijn in goede handen bij een professionele pedicure.

  Je kunt bij de pedicure langsgaan voor allerlei behandelingen aan de voeten, zoals het laten verzorgen van de nagelriemen, het laten knippen van je nagels, het laten behandelen van ingegroeide teennagels, het laten verwijderen van eelt of het laten behandelen van kloven aan de hiel. De pedicure heeft alle kennis in huis om klachten op te lossen en om narigheid te voorkomen.

  Ik ben Nancy van der Lek van Nancy’s Voetverzorging. De pedicure die bij jou aan huis komt, maar ook een eigen salon aan huis heeft, om jouw voeten in goede conditie te houden. Of het nu gaat om ingroeiende nagels, ­eeltvorming, likdoorns of andere problemen: ik bied je een complete voetbehandeling aan.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply