Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Zorg voor je voeten
  Rate this post

  Sta je er wel eens bij stil dat je voeten iedere dag weer je hele gewicht dragen en je overal mee naartoe nemen? Een goede voetverzorging is dan ook van belang voor iedereen, of je nu klachten aan je voeten hebt of niet. Waarom gaan we wel naar de  kapper voor ons haar en naar de schoonheidsspecialiste voor ons gezicht, maar vergeten we meestal onze trouwe onderdanen? Je voeten zijn in goede handen bij een  professionele pedicure.

  Je kunt bij de pedicure langsgaan voor allerlei behandelingen aan de voeten, zoals het laten verzorgen van de nagelriemen, het laten knippen van je nagels, het laten behandelen van ingroeiende teennagels, het laten verwijderen van eelt of het laten behandelen van kloven aan de hiel. De pedicure heeft alle kennis in huis om klachten op te lossen en om narigheid te voorkomen. Een professionele pedicure heeft op haar diploma de aantekeningen ‘Reuma­tische voet’ en ‘Diabetische voet’, waardoor zij ook deze ‘risicovoeten’ kan behandelen.  Voeten van diabetici en reumapatiënten  hebben namelijk speciale aandacht nodig.
  Een professionele pedicure is ingeschreven in het KwaliteitsRegister voor Pedicures (KRP), en daarom worden de behandelingen van risicovoeten vergoed door de verzekeraar. Ook is zij aangesloten bij ProVoet, de brancheorganisatie voor pedicures.
  Heb jij het idee dat je voeten en nagels wel wat hulp kunnen gebruiken van een voet­professional? Neem dan contact op!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply