Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Zorg voor je voeten

  De zomer ligt weer een tijdje achter ons. De warmte is weggetrokken en de groene blaadjes hebben plaatsgemaakt voor kale takken. In jouw garderobe is ook een verandering te zien: je slippers heb je ingeruild voor dichte sneakers of laarsjes. Maar nu jouw voeten minder vaak het herfstachtige daglicht zien, betekent dat niet dat je ze kunt vergeten!

  Sta je er weleens bij stil dat je voeten iedere dag weer je hele gewicht dragen en je overal mee naartoe nemen? Een goede voetverzorging is dan ook van belang voor iedereen, of je nu klachten aan je voeten hebt of niet. Waarom gaan we wel naar de kapper voor ons haar en naar de schoonheidsspecialiste voor ons gezicht, maar vergeten we meestal onze trouwe onderdanen? Je voeten zijn in goede handen bij een professionele pedicure.

  Je kunt bij pedicure Saskia Beekman langsgaan voor allerlei behandelingen aan de voeten, zoals het laten knippen van je nagels, het laten behandelen van ingroeiende teennagels, het laten verwijderen van eelt of het laten behandelen van kloven aan de hiel. Saskia heeft alle kennis in huis om klachten op te lossen en om narigheid te voorkomen. Je kunt de basis-pedicurebehandeling ook uitbreiden met een onderbeen- en voetmassage. Saskia verkoopt verder allerlei voetverzorgingsproducten en geeft advies hierover.

  Ontspannende en verzorgende behandelingen
  Naast de standaard pedicurebehandelingen kun je ook bij Saskia terecht voor ontspannende en verzorgende behandelingen. Zo biedt zij een wellnessbehandeling van 1,5 uur, bestaande uit onder andere een voetenbad, voetscrub, voetmasker en massage van de onderbeen en voet. Even een weldadig verwen moment voor jezelf, ontspannen en verzorgend!

  Cadeautip
  Bij MediVoet zijn ook cadeaubonnen te krijgen voor de wellnessbehandeling. Leuk om te krijgen of weg te geven!

  Over MediVoet
  Pedicure Saskia Beekman: ‘Mijn pedicurepraktijk is warm en rustgevend ingericht. In mijn praktijk behandel ik alle soorten voeten en daarom vind ik het belangrijk dat de praktijk goed toegankelijk is voor mensen die slecht ter been zijn of gebruikmaken van een rollator of rolstoel. Tijdens de behandelingen werk ik zeer hygiënisch met behulp van de nieuwste technieken en hoogwaardige producten. Iedere behandeling wordt volgens de regels van ProVoet uitgevoerd, waar ik sta ingeschreven als erkend pedicure. Ik vind het belangrijk om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in mijn vakgebied en ben dan ook altijd bezig met cursussen of nascholing.’

  Wat kun je zelf doen?
  Door regelmatig aandacht te schenken aan de verzorging van je voeten, kun je ervoor zorgen dat ze zo lang mogelijk gezond en in conditie blijven. Hieronder staan een aantal tips die je daarbij helpen:

  – Was je voeten dagelijks, het liefst zonder zeep.
  – Droog je voeten goed af, ook tussen de tenen.
  – Gebruik een voetcrème om de huid soepel en in conditie te houden.
  – Knip je teennagels recht en niet te kort, en knip geen hoekjes af, om ingroeien te voorkomen.
  – Hou je voeten soepel door dagelijks voetoefeningen te doen.
  – Koop goed passende (leren) schoenen met voldoende ruimte voor de tenen.
  – Draag geen knellende kousen of sokken, bij voorkeur zonder naden.
  – Kies voor sokken van natuurlijk, absorberend materiaal als katoen of wol.
  – Trek elke dag een paar schone sokken aan, om schimmelinfecties te voorkomen.
  – Bezoek regelmatig een pedicure met een erkend diploma.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply