Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
  • Zorg voor je voeten

    Sta je er wel eens bij stil dat je voeten iedere dag weer je hele gewicht dragen en je overal mee naartoe nemen? Een goede voetverzorging is dan ook van belang voor iedereen, of je nu klachten aan je voeten hebt of niet. Waarom gaan we wel naar de kapper voor ons haar en naar de schoonheidsspecialiste voor ons gezicht, maar vergeten we meestal onze trouwe onderdanen? Je voeten zijn in goede handen bij een professionele pedicure.

    Je kunt bij de pedicure langsgaan voor allerlei behandelingen aan de voeten, zoals het laten verzorgen van de nagelriemen, het laten knippen van je nagels, het laten behandelen van ingroeiende teennagels, het laten verwijderen van eelt of het laten behandelen van kloven aan de hiel. De pedicure heeft alle kennis in huis om klachten op te lossen en om narigheid te voorkomen.
    Naast het verwennen van jouw voeten verlost Liesbeth Grasman van VoetVital je van ongemakken en helpt zij je bij het voorkomen ervan. Ook adviseert zij je met betrekking tot de beste verzorging van jouw voeten en de aanschaf van (sport)schoenen. Indien nodig verwijst ze je door naar een huisarts, specialist of podotherapeut.

    Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply