Rate this post
 • Zorg zelf voor een jongere huid
  Rate this post

  Miranda shape & weight introduceert de BYAS Eye Lifter – BYAS Face Lifter – BYAS Body Lifter. Zorg zelf voor een jongere en strakkere huid, wanneer het jou uitkomt!

  Naarmate de jaren verstrijken, of na een afslankkuur, wordt de huid slapper en droger. Dit heeft te maken met de natuurlijke stof hyaluron, die door het lichaam steeds minder wordt aangemaakt. Op 40-jarige leeftijd produceert het lichaam nog slechts 50% hyaluron en op 60-jarige leeftijd nog maar 10% in vergelijking met de tienerjaren.

  Op elk gewenst moment
  Met de BYAS Eye Lifter en de BYAS Face Lifter kun je zelf jouw huid effectief behandelen op elk door jou gewenst moment of locatie. De BYAS Eyelifter en de BYAS Face Lifter doseren hyaluronzuur met de modernste ultrasoundtechnieken in de diepere huidlagen rondom de ogen en in het gezicht, zodat er in de huid opnieuw collageen wordt aangemaakt. De resultaten van de korte behandelingen zijn direct zichtbaar!
  De BYAS Body Lifter is geschikt voor het reduceren van onderhuids vetweefsel, het verminderen van cellulite en het verstevigen en verstrakken van de huid op de gewenste lichaamsdelen. De behandelingen kosten weinig tijd en de resultaten zijn direct zichtbaar!
  De BYAS Eye Lifter, de BYAS Face Lifter en de BYAS Body Lifter zijn mobiele handapparaten speciaal bedoeld voor gebruik in huis of onderweg.

  Neem voor een gratis proefbehandeling en nadere ­informatie contact op met Miranda shape & weight, of kijk op www.my-wellstar.com/708722.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply