Rate this post
 • Zorgbeurs Twente in ExpoTwente
  Rate this post

  Met ingang van dit jaar is het zorgsysteem ­ingrijpend gewijzigd. De wetten zijn veranderd, en ook is de uitvoering van deze wetten en de ­bijbehorende regelingen overgeheveld naar de gemeenten. Voor iedereen die graag meer wil weten over deze en andere ontwikkelingen in de zorg, is er de Zorgbeurs Twente, een nieuw eve­ne­ment waar alle facetten met betrekking tot zorg en ­gezondheid samenkomen.

  De eerste editie van de Zorgbeurs Twente wordt ­gehouden van donderdag 30 april tot en met zaterdag 2 mei in de evenementenhal ExpoTwente op het Go Planet Parc in Enschede. Op de beursvloer vindt men veel bedrijven en instellingen die de huidige en toekomstige zorggebruikers graag wegwijs maken in het nieuw ingerichte zorgstelsel. Er is aandacht voor ouderenzorg, gehandicaptenzorg, medische zorg en kraamzorg, en er zijn aanbieders van ­producten en diensten met betrekking tot thema’s als ­voeding, sport, wellness, wonen en financiën.
  ‘Iedereen die vragen heeft over zijn gezondheid, over vergoedingen van medische zorg of over mogelijke hulpmiddelen, of die graag een gezondere leefstijl wil creëren, vindt op de Zorgbeurs Twente alle benodigde informatie en producten’, legt de organisatie uit.

  Gratis toegang
  Om de beurs zo toegankelijk mogelijk te maken voor alle Twentenaren, is de toegang voor alle bezoekers helemaal gratis. De vrije toegang is mogelijk gemaakt door FC Twente, die het initiatief van deze gezondheidsbeurs actief ondersteunt.

  Deelnemers
  Op de nog groeiende deelnemerslijst van de Zorgbeurs Twente staan al een aantal vooraanstaande partijen, zoals het ZGT, TMZ, het Roessingh, de Twentse Zorgcentra en tientallen andere professionals. Ook wordt er gewerkt aan een interessant programma van lezingen en workshops.

  De Zorgbeurs Twente vindt plaats in ExpoTwente op het Go Planet Parc in Enschede op donderdag 30 april & vrijdag 1 mei 13.00 tot 22.00 uur zaterdag 2 mei 10.00 tot 18.00 uur. De toegang en het parkeren is gratis!

  Meer informatie is te vinden op
  www.zorgbeurstwente.nl.
  Geïnteresseerde ondernemers vinden daar ook het aanmeldformulier voor deelname aan de beurs.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply