4/4 - (2 stemmen)
 • Zorgeloos de zomer in
  4/4 - (2 stemmen)

  Altijd een mooie en stralende oogopslag en volle wenkbrauwen, tijdwinst bij opmaken ‘s ochtends en onbezorgd kunnen zwemmen of naar de sauna gaan. Steeds meer vrouwen ontdekken het gemak van permanente make-up! Je kunt ervoor terecht bij Thara Smit van de salon Beauty Dream.

  Met permanente make-up zie je er altijd verzorgd uit. Je kunt ermee zonnen en zwemmen zonder dat je make-up uitloopt. Permanente make-up is een lichte vorm van tatoeage. Door middel van heel dunne naaldjes wordt een kleurpigment voorzichtig onder het huidoppervlak aangebracht. Omdat het pigment niet, zoals bij een ‘echte’ tatoeage, in de derde huidlaag wordt aangebracht, vervaagt de kleur na verloop van tijd.
  Behalve eyeliners (in zwart of kleur) kan Thara ook wenkbrauwen perfectioneren voor een mooiere gezichtsuitdrukking. Sommige vrouwen hebben weinig tot geen wenkbrauwhaartjes meer, omdat ze bijvoorbeeld een haarziekte als alopecia hebben, die gehele of gedeeltelijke kaalheid veroorzaakt, of wanneer ze te maken hebben gehad met chemotherapie. Dan is permanente make-up een ideale oplossing.
  Aan elke behandeling gaat een uitgebreid intakegesprek vooraf, waarin Thara onder andere jouw wensen bespreekt. De permanente make-up wordt vervolgens voorgetekend, en als je akkoord gaat, wordt de permanente make-up aangebracht. Een aantal weken later is er een nabehandeling. Je ziet er dan wel 3 tot 5 jaar geweldig uit!
  Beauty Dream is gevestigd in het pand van Zonnestudio Factor 10 in de wijk Stadshagen, prima bereikbaar met het openbaar vervoer en gratis parkeren.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply