Rate this post
 • Zorgeloos de zomer in
  Rate this post

  Altijd een mooie en stralende oogopslag en volle wenkbrauwen, tijdwinst bij ­opmaken ‘s ochtends en onbezorgd kunnen zwemmen of naar de sauna gaan. Steeds meer vrouwen ontdekken het gemak van permanente make-up! Je kunt ervoor terecht bij Jos Verhoeven van Schoonheidssalon Jos.

  Onze ogen zijn het eerste waar wordt gekeken. Daarom is het van groot belang dat deze er altijd perfect uitzien. Dat kan nu met permanente make-up. Nooit zul je nog last hebben van uitgelopen make-up met permanente make-up, de redding van elke vrouw. Bij de eyeliners wordt tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd. Het geeft een natuurlijke en volle oogopslag.
  Als je hangende oogleden hebt met wenkbrauwen die ook nog eens fout getekend zijn, geeft dat een treurige gezichtsuitdrukking. Maar permanente make-up op je wenkbrauwen geeft een liftend effect, zodat je er wel 10 jaar jonger uitziet!
  Permanente make-up is een tatoeagetechniek. Met behulp van een aantal kleine naaldjes wordt een huidvriendelijk kleurpigment voorzichtig onder het huidoppervlak geplaatst.
  Aan elke behandeling gaat een uitgebreid intakegesprek vooraf, waarin Jos onder andere jouw wensen bespreekt. De permanente make-up wordt vervolgens voorgetekend, en als je akkoord gaat, wordt de permanente make-up aangebracht. Een aantal weken later is er een nabehandeling. Je ziet er dan wel 3 tot 5 jaar geweldig uit!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply