Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Zorgeloos genieten van je trouwdag
  Rate this post

  Eindelijk was het zover: je vriend heeft je ten huwelijk gevraagd. Natuurlijk heb je ‘ja’ gezegd, want dit was een moment waarnaar je uitgekeken hebt. Nu de bruiloft zelf nog. Wat moet er eigenlijk allemaal geregeld worden? Zie je niks over het hoofd? Daar kun je beste wat hulp bij gebruiken…

  Ina Poppen-Ensing kan als weddingplanner jullie helpen om de trouwdag dé mooiste dag te laten worden. Ze kan alles regelen, van de uitnodigingen van de gasten, de trouw- en feestlocatie en de catering tot aan een professionele fotograaf. Ze kan optreden als trouwambtenaar, en kan zelfs de huwelijksreis voor jullie regelen. Zo kunnen jullie onbezorgd toewerken naar het huwelijk en zorgeloos genieten op de dag zelf!

  Ceremoniemeester
  Tijdens de bruiloft is de ceremoniemeester degene ervoor zorgt dat alles naar wens verloopt. Ook die rol kan Ina vervullen. Ze maakt een draaiboek (bijvoorbeeld van de toespraken) en houdt die in de gaten, kondigt het moment van bijvoorbeeld het aansnijden van de bruidstaart of de openingsdans aan en is het aanspreekpunt voor alle aanwezigen.

  Winnaar ‘De Beste van Nederland’
  Weddingplanner Houvast is onlangs winnaar geworden van het TV-programma ‘De Beste van Nederland’. Hierbij gingen ondernemers de strijd met elkaar aan om deze felbegeerde titel. Verschillende beroepsgroepen en branches passeerden de revue, waarin deelnemers uit de diverse provincies het tegen elkaar opnamen. 

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply