Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Zorgeloos op ontdekkingstocht
  Rate this post

  De zomervakantie is geboekt, dus is het nu tijd om te kijken naar de vakantieplannen voor in het voor- en najaar. De ideale tijd voor een citytrip! Een aantal dagen een andere stad ontdekken met haar eigen cultuur en bezienswaardigheden. Het zijn vaak intensieve dagen, maar het is zó leuk om te doen! Even eruit met iemand en samen de stad ontdekken, genieten, bijpraten en heerlijk eten en drinken. En dat kan zo ver als je zelf wilt.

  Binnen Europa blijven steden als Barcelona, Parijs, Londen en Rome enorm populair. Maar kijk ook eens verder, want al deze landen hebben nog andere mooie steden om te bezoeken. Wat dacht je bijvoorbeeld van het prachtige Sevilla, de havenstad Marseille, het historische Edinburgh of het indrukwekkende Florence? Minder vanzelfsprekend, maar sterk in opkomst zijn de steden Riga, Vilnius en Kopenhagen.

  Buiten Europa
  Een altijd populaire bestemming buiten Europa blijft New York. In deze stad is zó enorm veel te doen, zien en beleven, dat één week eigenlijk te kort is. Gelukkig verandert er regelmatig wat in het aanbod van musea, attracties en uiteraard musicals, zodat het niet erg is om deze stad vaker te bezoeken. Mijn tip: combineer New York eens met de stad Washington DC en ontdek de interessante bezienswaardigheden van de hoofdstad van Amerika.
  Een andere interessante combinatie van steden is Moskou en St. Petersburg. Twee steden die met de trein prima te combineren zijn. Ik heb dit zelf vorig jaar gedaan en vond het zeer de moeite waard!

  Persoonlijke bestemmingsgids
  Als jouw persoonlijke Travel Counsellor verzorg ik jouw volledige citytrip. Van de vluchten tot de accommodatie en van de transfer na aankomst tot die leuke fiets- of wandeltocht. Alles wordt voor jou geregeld, zodat je zorgeloos op ontdekkingstocht kunt gaan. En voor al mijn klanten verzorg ik daarnaast een persoonlijke bestemmingsgids. In deze gids staat jouw reis omschreven met daarbij tips voor bezienswaardigheden, leuke wijken en restaurants. Zo weet je zeker dat je zoveel mogelijk uit jouw citytrip haalt!
  Ben je op zoek naar een volledig verzorgde citytrip met een persoonlijke service? Neem dan vandaag nog contact met mij op.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply