Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Zorgeloos op zakenreis!
  Rate this post

  Op zakenreis gaan: het klinkt heerlijk, maar daar komt nog veel geregel bij kijken. Het zou fijn zijn als je bij een betrouwbare organisatie terecht kunt met ervaren en professionele consultants.

  Alle Business Travel Consultants van The Travel Club Business zijn vakbekwame dames en heren met vele jaren ervaring in de zakenreisbranche. Zij kunnen jouw zakenreis perfect verzorgen. The Travel Club biedt onafhankelijkheid, maatwerk, transparante tarieven (waarbij het beste tarief het doel is), alle boekbare tarieven (dus ook ‘low cost’ en internettarieven), lokale 24/7 persoonlijke service en vaste contactpersonen.

  Zakenreisbureau
  The Travel Club is hét zakenreisbureau voor de Vallei en omstreken en biedt jou ‘glokalisatie’ van je reisbeleid. Je kunt boeken in de regio: vertrouwd, persoonlijk en met lokale kennis. Tegelijkertijd krijg je reikwijdte, global best practices en wereldwijde inkoop. ‘Glokalisatie’ dus, met tastbaar resultaat in besparing en service. Annette en Bianca nodigen jou van harte uit om contact op te nemen via e-mail of per telefoon, zodat zij jou kunnen overtuigen van hun slogan ‘volledige verzorging en zorgeloos op reis’.

  Expertise
  Annette Frijlink en Bianca van Beek hebben samen meer dan 30 jaar ervaring in het regelen van zakenreizen. Door deze ervaring en het unieke, onafhankelijke inkoopconcept onderscheiden zij zich van de grote reisorganisaties en callcenters. Ze bieden je persoonlijke service in alle facetten die betrekking hebben op een zakenreis. Denk hierbij aan onder andere vliegtickets, autohuur, treintickets, hotels, visa, verzekeringen en parkeerservice. Je bent verzekerd van professionele en persoonlijke service met kennis van de lokale markt. Deze lokale expertise is gecombineerd met een onafhankelijke wereldwijde inkoop.

  Verzekering
  Bij Business Travel Insurance zijn de volgende zaken standaard meeverzekerd: adequate hulp bij noodgevallen, geneeskundige kosten en bagage, het sturen van een waarnemer (bijvoorbeeld als een medewerker ziek is geworden op reis) en vergoeding van extra reis- en verblijfkosten als medewerkers langer in het buitenland moeten blijven (bijvoorbeeld door een staking).

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply