Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Zorgeloos weer jong
  Rate this post

  Het is ook helemaal niet zo gek dat je twijfelt over of de resultaten wel naar wens zullen zijn en of je er niets vervelens aan gaat overhouden. Die twijfels kunnen alleen weggenomen worden door professionals op dat gebied, die jou volledig informeren. Natuurlijk wil jij niets dan kwaliteit!

  Bij een eerste kennismaking bij cosmetisch kliniek Skintastics zal de arts eerst de haalbaarheid van jouw wensen beoordelen. Na een positief besluit zal de arts of de huidtherapeut jou adviseren en volledig informeren over de behandeling, het middel dat er gebruikt zal worden en de nazorg die hiermee gemoeid is. Of je nu geïnteresseerd bent in Botox, fillers, ZO Medical 3 Step Stimulation Peel of bijvoorbeeld een draadlift met V-Soft Lift, bij Skintastics staat kwaliteit voorop.

  Botox tegen zweten of migraine
  Wist jij dat Botox niet alleen gebruikt wordt voor cosmetische doeleinden, maar ook wordt gebruikt voor medische doeleinden, zoals overmatig zweten en migraine? Overmatig zweten kan als hinderlijk worden ervaren. Het kan zelfs een impact hebben op je sociale leven. Het overmatig zweten pakken de BIG-geregistreerde cosmetisch artsen en huidtherapeuten van Skintastics veilig en effectief aan. Door oppervlakkige injecties met Botox wordt lokaal de zweetproductie geblokkeerd. Bij migraine helpt Botox ook! Dit komt doordat Botox een spierverslappende werking heeft en migraine wordt uitgelokt door onwillekeurige aanspanning van spieren, voornamelijk in het aangezicht.

  Fillers
  Naarmate we ouder worden, neemt de hoeveelheid hyaluronzuur in de huid af. Hyaluronzuur houdt vocht vast en zorgt dat de huid er jeugdig uit blijft zien. Omdat de hoeveelheid van deze lichaamseigen stof afneemt naarmate we ouder worden, verschijnen er rimpels en plooien.
  Een filler is een dunne, steriele gel. De gel vult de rimpels en plooien op en voegt op subtiele wijze volume toe. De medewerkers van Skintastics gebruiken alleen niet-permanente fillers op basis van hyaluronzuur. Hierdoor creëren ze een natuurlijk effect.

  ZO Medical 3 Step Stimulation Peel
  Wanneer jouw huid pigmentvlekjes vertoont, grauw en niet egaal van kleur is, acne, melasma, zonschade, fijne lijntjes en/of grove poriën vertoont, dan is de ZO Medical 3 Step Stimulation Peeleen geschikte behandeling. Dit is een peel met een snel en zichtbaar resultaat en is geschikt voor alle huidtypes en -kleuren.
  De ZO Medical 3 Step Stimulation Peel is eenvoudig uit te voeren, laat jouw huid beter voelen en er beter uitzien. Het verwijdert de bovenste, beschadigde huidlaag en geeft de diepere huidlagen en hun celfuncties een krachtige stimulans.

  V-Soft Lift
  Een nieuwe natuurlijke facelift is V-Soft Lift. Het komt oorspronkelijk uit Korea, net als veel andere ‘draadtechnieken’. In Korea is het populair om de ronde vorm van het Aziatische gezicht aan te passen naar een meer Westerse V-vorm van het gezicht. Dit wordt als zeer aantrekkelijk beschouwd.

  Het afgelopen jaar is de techniek ‘vertaald’ naar een behandeling voor het Westerse, ouder wordende gezicht. De mogelijkheden voor een natuurlijke lift zijn uitgebreid naar het gehele gezicht: voorhoofd, kin, wangen, lippen, nek, kaaklijn, wenkbrauwen, onderkin, kraaienpootjes en frons.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply