Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Wat zou je eigenlijk het liefst willen in jouw leven?
  Rate this post

  Als je op een zomeravond aan het genieten bent van de avondzon, kun je opeens zó mijmeren: ‘Wat nou als …?’ of ’Stel dat ik …?’ Herken je dat? Dat je stilstaat bij wat je eigenlijk wilt in jouw leven, dat je stilstaat bij je verlangens?

  Wie weet heb je al een tijdje ergens een ­verlangen naar, maar komt het er nooit van om het uit te voeren, of het nou gaat om je gezondheid, je werk, je relaties of om geld. Voel je wel écht de noodzaak om iets te veranderen, of vind je dat het ‘eigenlijk wel best zo’ gaat? Wat nou als je verder mijmert over hoe jeleven er over 5 jaar uitziet, als je er niets aan verandert? Maakt dat je blij? Of niet?Wat zou je eigenlijk het liefst willen? En heb je dan ook van die stemmetjes, die roepen ‘Heb ik al ­geprobeerd; lukt toch niet’? Waar zou je aan het eind van je leven spijt van hebben,en waarover ben je dan teleurgesteld?
  Wat nou als je mijmert over wat je zelf heel belangrijk vindt? Welke mensen bewonder je eigenlijk, en waarom dan? Wat wil je zelf hierin? Waar focus je op? Je hebt meer invloed op je leven dan je denkt; ook op de dingen die je overkomen.
  Tijdens coachingsgesprekken stel ik dit soort prikkelende vragen en breng ik naar gelang verschillende methodieken in. Je krijgt nieuwe inzichten. Op basis hiervan maak je keuzesin de richting die jij wilt en die uitkomen bij jouw verlangens.
  Wil je je verlangens nu echt omzetten in resultaten? Neem gerust eens contact op via de website.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply