Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Die tatoeage op mijn onderbeen is een ‘dromenvanger’: de veren filteren de slechte dromen, waardoor de goede dromen naar de ontvanger gaan. En ik heb nog veel dromen die ik werkelijkheid wil laten worden! Zo ben ik van plan om nog eens een rondreis door Australië te maken, en misschien wil ik daar ook wel gaan wonen. Ook wil ik ooit en kinderdagverblijf beginnen. Ik geloof dat dromen kunnen uitkomen, als je eraan blijft werken…

  Ik woon zelf in Hattem, en familieleden kenden het werk van Leo al, dus ik ben er een half jaar geleden bij de studio naar binnen gestapt met foto’s van dromenvangers. Leo voelde goed aan wat ik mooi vond en heeft zelf een exemplaar geschetst. Ik wilde deze tatoeage op een plek waar je ‘m vanaf één kant goed kunt zien, en op mijn been was genoeg ruimte. Ik vind ‘m supermooi geworden, en ben er heel tevreden mee.

  Een maand geleden ben ik opnieuw naar de studio gegaan, samen met mijn moeder. We wilden een yin-yangsymbool laten zetten, als teken van eeuwige verbondenheid. Daarbij wilde ik niet het bekende symbool, maar een andere vorm. Ik zag op internet een variant met veertjes, en dat idee is door Leo uitgewerkt. Mijn moeder heeft nu het lichte deel en ik het donkere deel.

  Ik denk dat ik in de toekomst nergens anders meer heenga voor een tatoeage. Bij Personal Ink is altijd een goede sfeer, zodat het niet ongemakkelijk wordt, en Leo kan heel veel verschillende soorten tatoeages maken. Dus waarom zou ik nog naar een ander gaan?

  Op het ogenblik is hij bezig met een boeddha met kersenbloesem voor op mijn rug, en binnenkort ga ik met een vriendin naar de studio voor een tatoeage om onze vriendschap te symboliseren. Die komt boven onze enkels, en het worden twee kleine poppetjes met een ‘bliktelefoon’, waarbij mijn vriendin en ik allebei een deel van de telefoonlijn hebben.

  – Kelsey Bruggeman uit Hattem

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply