Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Wat zou je willen veranderen?

  Vraag jij je ook wel eens af waarom de mens op aarde is? Of wat je eigen doel is hier op aarde, of in dit leven? En wat je zou kunnen doen om hierachter te komen, en jezelf hiernaartoe te ontwikkelen?

  Bewustwording. Bewustwording door bewust te zijn is helemaal niet zo eenvoudig! Er zijn constant impulsen van buitenaf die iets in jou raken. Het is belangrijk dat je hiernaartoe gaat en nagaat wat er in je geraakt wordt. Daarvoor is het eerst noodzakelijk te beseffen dat er niets buiten jezelf ligt. Als je bijvoorbeeld geïrriteerd raakt door iemand, ligt de oorzaak niet bij die persoon, maar bij datgene wat er in jou geraakt wordt. Pas als je erkent dat er iets in jou geraakt wordt wat irritatie opwekt, kun je er iets mee. Het keerpunt in de persoonlijke ­ontwikkeling is het moment dat je je bewust gaat worden van de invloed die je ­onderbewustzijn heeft op de huidige situatie, in combinatie met de wil om die te veranderen.
  Door waar te nemen en in jezelf te keren, kun je inzicht krijgen in je patronen, maar ook kun je op deze manier de kracht van je onbewuste vermogens ontdekken en leren toepassen.
  In mijn praktijk zijn bewustwording en het weer in balans brengen van de innerlijke harmonie twee duidelijke pilaren waarop de behandeling gebaseerd is.

  Voel je vrij me te bellen of mailen voor ­informatie of voor het maken van een afspraak.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply