Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Zowiezo: de damesmodezaak die nét iets anders te bieden heeft
  Rate this post

  Zowiezo is al bijna 13 jaar gevestigd in een mooi hoekpand achter de Westermarkt in Tilburg, aan de D.J. Jittastraat 16. De winkel heeft een gastvrije, haast mediterrane sfeer en de klanten voelen zich dan ook gelijk welkom.

  Vanuit de grote tafel kan men bij een kop koffie of thee alvast de uitgebreide kleurrijke collectie bekijken. Er is voor ieder wat wils. De jongste klant is 12 en de oudste 92. En niet alleen Tilburgers weten onze zaak te vinden.

  Wij hebben naast Nederlandse en Deense merken ook Spaanse, Franse en Italiaanse kleding en veel jurken. Wij zijn gek op jurken, en bijna alles wordt op een mens- en milieuvriendelijke manier van natuurlijke materialen gemaakt. Daar worden wij en onze klanten hélemaal blij van…

  Accessoires, van sjaals, sieraden en tassen tot ceintuurs, onderjurken en kleine cadeauartikelen maken ons assortiment compleet. Wij vinden het fijn om onze klanten in de watten te leggen en van een eerlijk advies te voorzien. Zij zijn tenslotte onze ambassadeurs…

  Voor aankomende winter hebben wij onze openingstijden aangepast, want dan is de eigenaresse op inspiratiereis. In het voorjaar gaan wij er na een kleine verbouwing en restyling van de winkel weer volop tegenaan.

  Wij hebben er heel veel zin in en zien je van november tot half januari graag op maandagmiddag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. Op Facebook en via de mail delen wij onze nieuwtjes en in januari is ook onze nieuwe website in de lucht!

  Tot Zowiezo!
  Veel liefs,
  Birgit & team

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply