Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Zwanger? Verwen jezelf!
  Rate this post

  Ben je zwanger? Dan ben je vaak moe. Heel erg moe. Vooral in de eerste maanden van de zwangerschap kun je doodop zijn. Als je dan ein-de-lijk in je bed ligt, val je in een diepe slaap en de volgende ochtend heb je het gevoel dat je nog úren kunt doorslapen. Des te meer reden om jezelf eens extra te verwennen! Gun jezelf een gezichtsbehandeling, manicure, spa pedicure of een massage. Zo’n arrangement kan nét dat stukje -ontspanning geven waar je zo naar op zoek bent.

  Ontspannen sfeer

  Sandra van Gestel: ‘Bij Beauty Masters treatment store Eindhoven heerst altijd een gezellige en ontspannen sfeer. Daarnaast kun je héérlijk relaxen in de lounge. Met vriendelijk en gezellig personeel, versgemalen koffie, thee, wijn, én altijd iets lekkers, voel jij je bij ons ‘volledig in de watten gelegd’!’

  Ontspannende gezichtsbehandeling

  Een goede gezichtsverzorging is belangrijk om jouw huid in goede conditie te houden. Met een gezichtsbehandeling wordt niet alleen je huid verzorgd, het geeft ook een stukje rust en ontspanning. Beauty Masters is gespecialiseerd in professionele Dermalogica behandelingen. Dit is een merk dat zich volledig richt op een gezonde huid. In de Dermalogica producten zijn alleen hoogwaardige ingrediënten verwerkt, waarvan bewezen is dat ze echt werken!

  Een gave huid, roze lakje, en een blush…

  Gun jij jouw kind ook die leuke gekleurde nagels of dat fijne maskertje? Bij de beauty workshop for girls (7-14 jaar) die Beauty Masters treatment store organiseert, komen alle aspecten van gezichtsverzorging en de basis van make-up aan bod. Van het reinigen van de huid tot het zetten van een perfecte eyeliner: bij Beauty Masters treatment store kun je ook een kinder nailart party boeken. Jouw dochter krijgt dan samen met haar vriendinnetjes de kans om de mooiste nagels te maken, mét tips van de nagelstyliste. Er mogen van allerlei materialen gebruikt worden, zoals stickers, verschillende soorten nagellak en glitters: alles om de allermooiste mooiste nagels te creëren!

  Happy hands and happy feet!

  Beauty Masters treatment store beschikt over een fijn lounge-gedeelte waar je jouw handen en voeten kunt laten verwennen. Bij de manicurebehandelingen wordt de nadruk gelegd op de verzorging van de natuurlijke nagel, de nagelriemen en de handen. En jouw voeten worden ultiem verwend met een spa-pedicure behandeling. Met de luxe ProSpa producten uit de pedicurelijn van OPI worden jouw voeten goed verzorgd. Ook zorgt deze behandeling voor pure ontspanning!

   

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply