Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Zwanger worden en de tropenjaren erna
  Rate this post

  In onze huidige tijd is zwanger worden bijna een zaak geworden die we willen ‘afstrepen’ op ons lijstje ‘things to do’… Maar soms is het niet een ‘appeltje-eitje’. Soms moeten we er even op wachten; gaat het allemaal niet vanzelf. Stress en bezorgdheid slaan ons dan al snel om ons hart. Lukt het allemaal wel? Is er wat met mij als vrouw? Is er wat met hem?

  We gaan het medische circuit in, maar er wordt niks gevonden. Dan slaat al snel de stress ons om het hart! En dat is nou een van de zaken die een zwangerschap nog meer bemoeilijken. Het lichaam van de vrouw moet als het ware ontvankelijk zijn voor het ontvangen van de zaadcel van de man, zodat het vruchtje zich in een liefdevolle omgeving (baarmoeder) kan nestelen.
  Tijdens de zwangerschap kunnen er tal van ‘zwangerschapskwaaltjes’ ontstaan, die een prettige zwangerschap natuurlijk behoorlijk in de weg kunnen staan.
  Als onze kleine dan eindelijk geboren is en de mooie weg opgaat tot volwassenheid, ­kunnen er ook tal van probleempjes zijn, zoals buikkrampjes, darmklachten (op meer grotere leeftijd), te opstandig zijn, ­prikkelbaar, te sensitief enzovoort enzovoort. Al deze ­klachten zijn zeer goed te behandelen met Shiatsu therapie.
  Mijn persoonlijke specialisme ligt daar ook. Inmiddels 11 jaar geleden ben ik hierin ­afgestudeerd. Ik hoop je van harte te kunnen verwelkomen, om eens verder te praten!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply