Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Zwanger worden door ontspanning…
  Rate this post

  Je wilt moeder worden en maand na maand krijg je de teleurstelling dat de cyclus zich heeft aangekondigd. Teleurstelling, verdriet, onzekerheid. Hoe kan dat toch? ‘Ben ik onvruchtbaar?’ ‘Is mijn man onvruchtbaar?’ Naar de huisarts, naar de gynaecoloog, en zo volgen veel aanstaande moeders de weg naar de gewenste zwangerschap. 

  Hoe kan het dat we vroeger moesten trouwen omdat we ongepland zwanger werden op jonge leeftijd, rond de 20 of misschien wel eerder? En dat we nu zoveel moeite moeten doen? Gelukkig is dat niet bij alle moeders het geval, maar helaas zijn er te veel vrouwen bij wie het minder gemakkelijk gaat.

  Het is geen wetenschappelijk bewijs en ik schrijf uit ervaring. Heel veel vrouwen die ik in mijn praktijk heb gezien zijn plots, indien gewenst, na de colonhydrotherapie zwanger geraakt. Hoe kan dit? Dat heeft te maken met het reinigen van je lichaam en het je ontdoen van de fysieke en emotionele ballast uit je darmen. In je darmen sla je zowel de oude ontlasting op alsook emoties: ‘je tweede brein’.

  Door het reinigende effect en het loslaten van de emoties kom je in een soort ‘ontspannenheid’, waardoor ook de baarmoeder ontspant. Door die ontspanning kan een bevruchte eicel zich nestelen en is de kans vele malen kleiner dat het lichaam de vrucht afstoot omdat het in een schoner nest kan groeien en voedings­stoffen beter kan opnemen.

  Wil je informatie over jouw eigen situatie, meer algemene informatie of een reiniging inplannen, bel me dan.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply