Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Zwangerschap en voetreflexologie
  Rate this post

  Tijdens de zwangerschap moet je lichaam hard werken en vinden er veel veranderingen plaats. Voetreflexologie is erop gericht om je gezondheid in deze periode optimaal te houden en eventuele bij­komende klachten te verlichten.

  Klachten die met voetreflexologie succesvol zijn aan te pakken, zijn bijvoorbeeld misselijkheid, maagzuur, rugpijn of pijn in het bekken, ­stemmingswisselingen, vermoeidheid, (terugkerende) blaasontsteking, obstipatie, slapeloosheid, oedeem, (lichte) hoge bloeddruk en beginnende zwangerschapsdiabetes.
  Voetreflexologie is ook een goede voorbereiding op de bevalling: het brengt je lichaam beter in balans, zodat het klaar is om in alle rust en ontspanning te kunnen bevallen. Na de bevalling helpt voetreflexologie je om weer op krachten te komen en sneller de balans in je lichaam en leven terug te vinden. Daarnaast kan de zwangerschapsreflexologie ook worden ingezet bij het draaien van een stuit- of dwarsligging en om de bevalling te helpen opwekken wanneer je uitgerekend bent. Belangrijk hierbij is wel dat je verloskundige op de hoogte is van de voetreflexbehandelingen. Ook na de bevalling kan de voetreflex je herstel ondersteunen.
  Heb je moeite om zwanger te worden? Ook dan kan voetreflexologie helpen. Voetreflexologie kan ervoor zorgen dat hormonale cycli weer in evenwicht komt, wanneer zowel jijzelf als je partner behandeld worden.
  In Bilthoven kun je voor voetreflexologie
  terecht bij Malou Danoesastro van FlowReflex –
  Voetreflextherapie. Zij heeft hiervoor een
  drie­jarige HBO-opleiding gevolgd.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply