Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Zwangerschaps- en newbornfotografie
  Rate this post

  Een zwangerschap is heel een bijzonder moment in je leven. Steeds meer vrouwen kiezen er terecht voor om dit bijzondere moment in hun leven op een prachtige manier te laten vastleggen. Als fotograaf is het een creatieve uitdaging om elegante, sensuele en vaak intieme foto’s te maken van deze bijzondere fase in jullie leven.

  Zwangerschapsfoto’s maak ik in de fotostudio in Almere Danswijk. De fotoshoot duurt meestal een uur. Als je ook met je kind(eren) erbij op de foto wilt, duurt het vaak een half uurtje langer. Vooraf overleggen we samen over het soort foto’s dat je wilt laten maken. We bouwen langzaam op, waarbij we altijd beginnen met volledig geklede foto’s. We bekijken tussendoor steeds de foto’s.
  Na de fotoshoot krijg je een CD thuisgestuurd met alle ­geselecteerde beelden in hoge resolutie, zodat je ze op je gemak kunt bekijken en kunt besluiten of je ze wilt laten ­afdrukken, in een boekje wilt laten opmaken of als ­vergroting in een lijst wilt afwerken.

  Veel gestelde vragen

  ‘Moet ik helemaal bloot?’
  Daar is een simpel antwoord op. Nee. Je moet helemaal niets, maar je mag wel, en meestal is dat veel mooier. Zwangerschapsfoto’s zijn zeer persoonlijk. Foto’s in mooie (zwangerschaps)kleding kunnen zeker zo bijzonder zijn als ‘blotebuikenfoto’s’.

  ‘Wat is het beste moment voor de foto’s?’
  Je buik is het mooiste in de weken voor de bevalling, vanaf zo’n 34-36 weken. Je buik is dan nagenoeg volgroeid en je kunt je nog redelijk comfortabel bewegen.

  ‘Mag er iemand aanwezig zijn tijdens de fotoshoot?’
  Ja natuurlijk! Hoe meer jij je op je gemak voelt, hoe meer ontspannen de shoot verloopt en hoe beter de foto’s uiteindelijk zullen worden. Vaak is de partner aanwezig bij de shoot.

  ‘Kan mijn zoontje / dochter van 2 ook op de foto erbij?’
  Jazeker. De interactie tussen je kind(eren) en jouw zwangere buik levert vaak heel mooie en ontroerende foto’s op.

   

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply